Konfigurasjon av klokken

For å aktivere og lade klokken din, kobler du den til en USB-port eller en USB-lader ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Kabelen smetter magnetisk på plass. Vær oppmerksom på at det kan ta en stund før ladeanimasjonen vises på displayet. Vi anbefaler at du lader batteriet før du begynner å bruke klokken din. Gå til Batteri for detaljert informasjon om lading av batteriet.

Alternativt kan du vekke opp klokken ved å trykke på og holde OK nede i 4 sekunder.

Velg språk og foretrukket konfigurasjonsmetode for å konfigurere klokken. Klokken gir deg tre alternativer for oppsett: Bla til ønsket alternativ ved å sveipe opp eller ned på displayet. Trykk på displayet for å bekrefte valget ditt.

A. På telefonen: Mobilt oppsett er praktisk hvis du ikke har tilgang til en datamaskin med en USB-port, men det kan ta lengre tid. Denne metoden krever en Internett-tilkobling.

B. På datamaskinen: Kablet oppsett via datamaskin er raskere, og du kan lade opp klokken samtidig, men du trenger en tilgjengelig datamaskin. Denne metoden krever en Internett-tilkobling.

Vi anbefaler alternativ A eller B. Alle de fysiske opplysningene som kreves for å få nøyaktige treningsdata, kan fylles ut samtidig. Du kan også velge språk og laste ned den siste programvaren for klokken.

C. På klokken din: C. Hvis du ikke har en kompatibel mobil enhet og ikke umiddelbart har tilgang til en datamaskin med Internett-tilkobling, kan du starte fra klokken. Vær oppmerksom på at når du utfører oppsettet fra klokken, er klokken ennå ikke koblet til Polar Flow. Det er viktig at du utfører oppsettet senere ved hjelp av alternativ A eller B for å få tilgang til de siste programvareoppdateringene for Ignite 3. I Flow kan du også se en detaljert analyse av trenings-, aktivitets- og søvndataene dine.

Alternativ A: Oppsett med en telefon og Polar Flow-appen

Vær oppmerksom på at du må utføre tilkoblingen i Flow-appen og IKKE i Bluetooth-innstillingene på telefonen.

 1. Hold klokken og telefonen i nærheten av hverandre i løpet av oppsettet.
 2. Kontroller at telefonen er koblet til internett, og slå på Bluetooth.
 3. Last ned Polar Flow-appen til telefonen din fra App Store eller Google Play.
 4. Åpne Flow-appen på telefonen.
 5. Flow-appen registrerer at klokken er i nærheten og ber deg om å starte tilkoblingen. Trykk på Start-knappen i Flow-appen.
 6. Når bekreftelsesmeldingen for Forespørsel om Bluetooth-tilkobling vises på telefonen, kontrollerer du at koden som vises på telefonen, er lik koden som vises på klokken.
 7. Godta forespørselen om Bluetooth-tilkobling på telefonen.
 8. Bekreft PIN-koden på klokken ved å trykke på displayet.
 9. Tilkobling ferdig vises etter at tilkoblingen er fullført.
 10. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny. Vi veileder deg gjennom registrering og oppsett i appen.

Når du er ferdig med å angi innstillingene, trykker du på Lagre og synkr. for å synkronisere innstillingene med klokken.

Hvis du blir bedt om å oppdatere firmwaren, må du koble klokken din til en strømkilde for å sikre en feilfri oppdatering, og deretter godta oppdateringen.

Alternativ B: Oppsett med datamaskin

 1. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer Polar FlowSync-programvaren for dataoverføring på datamaskinen din.
 2. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny. Koble klokken til datamaskinens USB-port ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Vi veileder deg gjennom registrering og oppsett i Polar Flow-nettjenesten.

Alternativ C: Oppsett fra klokken

Juster verdiene ved å sveipe på displayet, og trykk for å bekrefte valget ditt. Hvis du på noe som helst tidspunkt ønsker å gå tilbake og endre en innstilling, trykker du på knappen inntil du kommer til innstillingen du vil endre.

Vær oppmerksom på at når du utfører oppsettet fra klokken, er klokken ennå ikke koblet til Polar Flow. Programvareoppdateringer for klokken er bare tilgjengelige via Polar Flow. For å få optimalt utbytte av klokken din og de unike Polar-funksjonene, er det viktig at du utfører oppsettet i Polar Flow-nettjenesten eller via Polar Flow-mobilappen på et senere tidspunkt. Du følger da fremgangsmåten i alternativ A eller B.