Tekniske specifikationer

Polar Vantage V3

Model: 5P

Batteritype:

488 mAh Li-pol genopladeligt batteri

Batteritid:

Træningstilstanden Præstation: Op til 43 timers kontinuerlig træning med GPS med dobbelt frekvens (bedre præcision) og optisk pulsmåling, GPS-målefrekvens indstillet til Hvert sekund (høj).

Træningstilstanden Eco: Op til 140 timers kontinuerlig træning med GPS med enkelt frekvens (strømbesparelse), GPS-målefrekvens indstillet til Hvert 2. min. (ultratilstand).

Smartwatch-tilstand: Op til 10 dage, når det bruges i urtilstand med stabil pulsmåling og mobilmeddelelser slået til.

Hvis urets indstilling er Display altid slået til, drænes batterierne hurtigere.

Se supportdokumentet Hvad er batterilevetiden for Polar Vantage V3? (på engelsk) for at for at få flere oplysninger.

Driftstemperatur:

-20 °C til +50 °C / -4 °F til 122 °F

Urmaterialer:

Enhed: Corning Gorilla Glass 3 (AF + DLC-belægning), aluminium, PBT, silikone, rustfrit stål, PMMA, PA12+30GF, Sapphire OHR-linse

Urrem: Silikone

Spænde: Aluminium

Stift: Rustfrit stål

Materialer til urrem:

Se Polar-tilbehør.

USB-kabelmaterialer:

PA, N52 NdFeB (zinkbelagt), Messing 6801 (guldbelagt), TPE, velkro, PBT, messing

GPS-nøjagtighed:

Distance ±2 %

Gns. rutenøjagtighed: 5 m (GPS med dobbelt frekvens)

Disse værdier kan opnås under satellitforhold i åbne områder, når der ikke er nogen bygninger eller træer, der blokerer satellitvisningen. Disse værdier kan også opnås i by- eller skovområder, men de kan til tider variere.

GPS-målefrekvens

1 sekund (kan ændres til 1 eller 2 minutter i strømspare-indstillinger)

Højdeopløsning:

1 m

Op-/nedstigningsopløsning:

5 m

Maks. højde:

9000 m / 29525 ft

Pulsmålingsinterval:

15-240 bpm

Interval for visning af aktuel hastighed:

0-399 km/t 247,9 mph

Vandtæthed:

50 m (egnet til svømning)

Display

AMOLED 1,39" 454x454

Bruger trådløs Bluetooth®-teknologi.

Radioudstyret bruger frekvensbånd 2402-2480 GHz ISM og en maksimal effekt på 5 mW.

Polar Elixir™-sensorfusionsteknologien bruger en meget lille, sikker mængde elektrisk strøm på huden til at måle kontakten af enheden på dit håndled for at forbedre nøjagtigheden.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows- eller Mac-operativsystem og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan haves på under svømning. De er dog ikke dykkeinstrumenter. Tryk ikke på enhedens knapper, mens du er under vand, for at bevare vandtætheden.

Polar-enheder med håndledsbaseret pulsmåling er velegnet til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, når du svømmer. I vores tests har vi dog fundet ud af, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urindustrien angives vandtæthed normalt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme angivelsessystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Enhver Polar-enhed, der har angivelse af vandtæthed, er testet inden levering for at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire kategorier efter deres vandtæthed. Se bag på Polar-produktet for at finde kategorien af vandtæthed, og sammenlign den med nedenstående oversigt. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder andre producenters produkter.

Når der udføres aktivitet under vandet, er det dynamiske tryk, der skabes af bevægelserne i vandet, større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, bliver det udsat for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen ilttank)
SCUBA-dykning
(med ilttank)
Egenskaber for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med en højtryksvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Egnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.