Polar Vantage V2 ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/vantage-v2.

Esittely

Onnittelut Polar Vantage V2:n valinnasta!

Polar Vantage V2 on premium-urheilukello, jossa on samassa paketissa Polarin koko urheiluosaaminen. Siinä on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS. Polar Vantage V2:n avulla tiedät, miten treenisi sujuvat, ja voit helposti seurata kehitystäsi. Treenikuormituksen ja palautumisen seurantatyökalut auttavat sinua optimoimaan treenisi ja välttämään ylikunnon. Testaa suorituskykysi sekä mukauta syke-, nopeus- ja tehoalueesi Juoksu- ja Pyöräilykuntotesteillä. Kellossa yhdistyvät kevyt rakenne ja laadukkaat materiaalit. Polar Vantage V2:ssa on älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikinhallinta, sää ja puhelimen ilmoitukset.

Ainutlaatuinen Recovery Pro ‑palautumistoiminto auttaa välttämään ylikunnon ja vammat. Se mittaa kehosi palautumista ja tarjoaa palautumisoppaan sekä ohjausta.

Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivalla tavalla, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset. Training Load Pro antaa kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten treenisi kuormittavat kehoasi ja miten kuormitus vaikuttaa suoritukseesi.

Juoksukuntotesti auttaa seuraamaan edistymistäsi ja mukauttamaan syke-, nopeus- ja tehoalueitasi yksilöllisesti.

Pyöräilykuntotesti auttaa mukauttamaan tehoalueitasi yksilöllisesti ja kertoo funktionaalisen kynnystehosi.

Jalkojen palautumistesti kertoo muutamassa minuutissa, ovatko jalkasi valmiina korkean intensiteetin treeniin. Erikoisvälineitä ei tarvita – kello riittää.

Musiikin hallinta: Selaa soittolistaasi ja säädä äänenvoimakkuutta helposti suoraan kellostasi. Polar Vantage V2 muodostaa yhteyden musiikkisovellukseesi, jotta voit hallita musiikkia helposti ilman puhelintasi.

Hill Splitterin™ avulla tiedät, miten suoriuduit treenisi ylä- ja alamäkiosuuksilla. Saat tarkat tiedot treenisi korkeusprofiilista ja voit vertailla eri treenien mäkitilastoja. Hill Splitter™ tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet nopeus-, matka- ja korkeustietojen perusteella. Se näyttää reittisi jokaisen mäen osalta tarkat suoritustietosi, kuten matkan, nopeuden, nousun ja laskun.

Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Tarkastele, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Energiankulutuksesi jaotellaan hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.

Pysy oikealla reitillä Polar Vantage V2:n ja Komootin avulla. Reitin tunteminen on tärkeää, kun koettelet rajojasi kartoittamattomilla poluilla. Lataa reitit Polar Flow’sta tai Komootista ja seuraa reaaliaikaista reittiopastusta kellostasi. Kun lataat reitit suoraan Komootista, saat yksityiskohtaista reittiopastusta.

Muita keskeisiä ominaisuuksia:

• Edistyksellinen rannesykkeenmittaus Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologian avulla.
  • Tarkat säätiedot suoraan kelloosi. Tarkista reaaliaikaiset säätiedot ja kahden päivän sääennuste suoraan kellostasi.
  • FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasoasi sekä treenihistoriaasi vastaavia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina valloittamaan uusia polkuja.
  • Nightly Recharge™ kertoo, kuinka hyvin olet palautunut yön aikana.
  • Juoksuteho antaa kattavan kuvan juoksuharjoituksen intensiteetistä.
  • Uintitilastot-ominaisuus havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan uintimatkaa ja vetoja myös avovesiuinnissa.
  • Pysy ajan tasalla puhelimen ilmoitusten avulla. Voit saada ilmoituksia esimerkiksi saapuvista puheluista, viesteistä, sähköposteista ja kalenteritapahtumista.
  • Tee juoksu- ja pyörälenkeistäsi entistä jännittävämpiä Strava Live ‑segmenteillä. Saat ilmoituksia lähellä olevista segmenteistä, näet reaaliaikaista suoritustietoa segmenttien aikana ja voit tarkistaa tuloksesi heti suorituksesi jälkeen.
  • Polar Vantage V2 tukee yli 130 urheilulajia. Lisää suosikkiurheilulajisi kelloosi Polar Flow ‑palvelussa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta jatkamalla tuotteidemme kehittämistä. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Hyödynnä Vantage V2 kokonaisuudessaan

Kello on heti käyttövalmis. Täyden Polar-kokemuksen saat kuitenkin yhdistämällä kellon Polar Flow ‑sovellukseen ja -verkkopalveluun.

Polar Flow ‑sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow -sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä. Pitkän aikavälin seurannan helpottamiseksi olemme koonneet kaikki testitiedot yhteen paikkaan Polar Flow ‑verkkopalveluun. Testit-sivulla näet kaikki tekemäsi testit ja voit vertailla niiden tuloksia. Näet pitkän aikavälin edistymisesi ja voit helposti tarkastella suorituksessasi tapahtuneita muutoksia.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.