Polar Vantage M2 ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/vantage-m2.

Esittely

Onnittelut Polar Vantage M2:n valinnasta!

Polar Vantage M2 on monipuolinen multisport-kello, jossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS. Kellossa on valtava valikoima toimintoja, joiden avulla voit rikkoa aiemmat ennätyksesi ja saavutat tavoitteesi:

 • Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivalla tavalla, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset.
 • Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana.
 • Tarkastele, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Energiankulutuksesi jaotellaan hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.
 • Edistykselliset juoksutoiminnot, kuten Running Index ja Juoksuohjelmat, auttavat seuraamaan kehitystä juoksulajeissa.
 • Lisää suosikkiurheilulajisi kelloosi Polar Flow ‑palvelussa. Polar Vantage M2 tukee yli 130 urheilulajia. Voit myös määrittää asetukset lajikohtaisesti.
 • Jatkuva sykeseuranta on toiminto, joka mittaa sykettä kellon ympäri. Yhdessä 24/7 aktiivisuuden seurannan kanssa se antaa kattavan kuvan kaikesta päivittäisestä aktiivisuudestasi.
 • Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Uusi Sleep Plus Stages™ ‑unenseuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt ja syvä uni) ja antaa unipalautetta sekä numeerisen unituloksen.
 • FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasoasi sekä treenihistoriaasi vastaavia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina valloittamaan uusia polkuja.

 • Kellon ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä.
 • Sykesensoritilassa voit helposti muuntaa Polar Vantage M2:n sykesensoriksi ja lähettää sykkeesi muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten treenisovelluksiin, kuntoilulaitteisiin tai pyöräilytietokoneisiin. Voit ilmoittaa Vantage M2 ‑kellolla myös sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.

 • Polar Vantage M2:ssa on älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikinhallinta, sää ja puhelimen ilmoitukset.
 • Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta Vantage M2 on ihanteellinen treenikumppani. Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Hyödynnä Vantage M2 kokonaisuudessaan

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow -sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.