Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar Vantage M Használati Útmutató

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új sportórával. A videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/vantage-m honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Vantage M készülékedhez!

A Polar Vantage M egy többfunkciós GPS sportóra Polar Precision Prime™ érzékelő technológiával a lehető legpontosabb csuklópántos pulzusmérési teljesítményhez még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is. A sportóra számos eszközzel rendelkezik, melyek segítenek megdönteni a rekordjaidat és elérni a céljaidat: Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval. Kövesd nyomon fejlődésedet a fejlett futási funkciókkal, például a Futóindex és Futóprogramok funkcióval. Válaszd ki a kedvenc sportod több mint 130 lehetőség közül, és szabd személyre a sportok beállításait.

A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzust. A Folyamatos aktivitáskövetéssel teljes képet kaphatsz napi aktivitási szintedről.

A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. Az új Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket biztosít. Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.

A kompakt, könnyű kialakítás tökéletes edzőtárssá teszi a Vantage M készüléket. A cserélhető csuklópántokkal a környezetnek és stílusodnak megfelelően szabhatod személyre a sportórát.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény érdekében folyamatosan fejlesztjük. Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, ha van új verzió. A firmware frissítések hatékonyabbá teszik a sportóra működését új funkciókkal és fejlesztésekkel.

Hozd ki a maximumot Vantage M készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow app

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a sportórád a Flow alkalmazással az edzés után, és barátaidnak is mutasd meg az eredményeid. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheti, hogy hogyan aludt és hogy mennyire volt aktív a nap folyamán.

Polar Flow Webes felület

Szinkronizáld a Polar Flow webes felületnek elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel. Mindezt megtalálod a polar.com/flow oldalon.