Szinkronizálás

Az óráról az adatok vezeték nélkül is átvihetők a Polar Flow alkalmazásba Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Az óra a Polar Flow webszolgáltatással egy USB-porton keresztül, FlowSync szoftver segítségével is szinkronizálható. Az óra és a Polar Flow alkalmazás közötti adatszinkronizáláshoz Polar fiók is szükséges. Ha szeretnéd az adataidat közvetlenül az órádról a webszolgáltatásba szinkronizálni, a Polar fiókon kívül a FlowSync szoftverre is szükséged lesz. Ha elvégezted az óra beállítását, egy Polar fiókot is létrehoztál közben. Ha az órád beállítását számítógéppel végezted, akkor a FlowSync szoftvert már telepítetted a számítógépedre.

Ne feledkezz meg a szinkronizálásról és adataid naprakészen tartásáról az órád, a webszolgáltatás és a mobilalkalmazás között, bárhol is vagy.

Szinkronizálás a Polar Flow mobilalkalmazással

A szinkronizálás előtt ellenőrizd a következőket:

  • Rendelkezel Polar fiókkal és Polar Flow alkalmazással.
  • A mobileszközön be van kapcsolva a Bluetooth, és nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
  • Párosítottad a sportórát a mobileszközöddel. További információkért lásd: Párosítás.

Az adatok szinkronizálása:

  1. Jelentkezz be a Polar Flow alkalmazásba, majd nyomd meg és tartsd lenyomva a BACK (Vissza) gombot az órán, amíg a Connecting to phone (Telefon csatlakoztatása) felirat meg nem jelenik az órán.
  2. A Connecting to Polar Flow app (Csatlakozás a Polar Flow alkalmazáshoz) felirat jelenik meg az órádon.
  3. A Syncing completed (Szinkronizálás befejeződött) felirat jelenik meg az órán, amikor végzett.

A sportóra minden edzés befejezése után automatikusan szinkronizálódik a Polar Flow alkalmazással, ha a telefon Bluetooth hatósugáron belül van. Amikor szinkronizálod a sportórát a Polar Flow alkalmazással, az edzési és aktivitási adataid internetkapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow webszolgáltatással.

Támogatásért és további információért a Polar Flow alkalmazás használatával kapcsolatban keresd fel a support.polar.com/en/support/Flow_app oldalt.

Szinkronizálás a Flow webszolgáltatással a FlowSync-en keresztül

Az adatok Flow webszolgáltatással való szinkronizáláshoz szükséged van a FlowSync szoftverre. Látogass a flow.polar.com/start oldalra, töltsd le és telepítsd a szoftvert, mielőtt a szinkronizálással próbálkoznál.

  1. Csatlakoztasd az órát a számítógéphez. Ügyelj arra, hogy a FlowSync szoftver fusson.
  2. A FlowSync ablak megjelenik a számítógépeden, és megkezdődik a szinkronizálás.
  3. A Completed (Befejezve) üzenet jelenik meg, amikor kész.

Minden alkalommal, amikor az órát a számítógéphez csatlakoztatod, a Polar FlowSync szoftver átviszi az adataidat a Polar Flow webszolgáltatásba, és szinkronizálja az esetleg módosított beállításaidat. Ha a szinkronizálás nem kezdődik meg automatikusan, indítsd el a FlowSync szoftvert az asztali ikonnal (Windows), vagy az alkalmazásmappából (Mac OS X). Minden alkalommal, amikor elérhetővé válik egy firmware-frissítés, a FlowSync értesít, és felkér a letöltésére és telepítésére.

Ha módosítod a beállításokat a Flow webszolgáltatásban, mialatt az órád a számítógéphez van csatlakoztatva, nyomd meg a szinkronizálás gombot a FlowSync alkalmazásban a beállítások átviteléhez az órára.

Támogatásért és további információért a Flow webszolgáltatás használatával kapcsolatban látogass el a support.polar.com/en/support/flow oldalra.

Támogatásért és további információért a FlowSync szoftverrel kapcsolatban látogass el a support.polar.com/en/support/FlowSync oldalra.