Telefon párosítása a sportórával

Mielőtt párosítani tudnád telefonodat az óráddal, be kell állítanod órádat a Polar Flow webszolgáltatásban vagy a Polar Flow mobilalkalmazásban az Óra beállítása című fejezetben leírtak szerint. Ha az órát telefon segítségével állítottad be, akkor órád már párosítva van. Ha a sportórát számítógéppel állítottad be, és szeretnéd a Polar Flow alkalmazással használni azt, a következő módon párosítsd telefonoddal:

A telefon párosítása előtt:

 • Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból.
 • Győződj meg róla, hogy telefonodon be van kapcsolva a Bluetooth, és nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
 • Android felhasználók: győződj meg róla, hogy a tartózkodási hely engedélyezve van a Polar Flow alkalmazásban telefonod alkalmazásbeállításaiban.

Telefon párosítása:

 1. Nyisd meg telefonodon a Polar Flow alkalmazást, és jelentkezz be a Polar-fiókodba, melyet a sportóra beállítása során hoztál létre.

  Android felhasználók: Ha több Polar Flow alkalmazással kompatibilis Polar-eszközt is használsz, akkor győződj meg róla, hogy a Polar Unite eszközt választottad aktív eszközként a Flow alkalmazásban. Így a Polar Flow alkalmazás felismeri, hogy melyik órához kell csatlakoznia. A Polar Flow alkalmazásban lépj a Devices (Eszközök) menübe, és válaszd a Polar Unite pontot.

 2. Az órán nyomd le és tartsd lenyomva a BACK (VISSZA) gombot idő üzemmódban VAGY lépj a Settings > General settings > Pair and sync > Pair phone (Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Telefon párosítása) menüpontba, és koppints a kijelzőre.
 3. Nyisd meg a Flow alkalmazást, és tedd közel az órát a telefonodhoz, ekkor a következő jelenik meg az órádon:.
 4. Amikor a telefonon megjelenik a Bluetooth Pairing Request (Bluetooth párosítási kérelem) visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a telefonon megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 5. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a telefonodon.
 6. Erősítsd meg a PIN-kódot az órán.
 7. A párosítás befejezése után megjelenik a Pairing done (Párosítás befejezve) üzenet.

Párosítás törlése

Egy telefonnal való párosítás törléséhez:

 1. Menj a Settings > General settings > Pair and sync > Paired devices (Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Párosított eszközök) menüpontba, majd koppints a kijelzőre.
 2. Válaszd ki a listából eltávolítani kívánt eszközt, majd koppints a kijelzőre.
 3. Megjelenik a Remove pairing? (Törli a párosítást?) üzenet. Erősítsd meg a kijelzőre való koppintással.
 4. A művelet lezárása után megjelenik a Pairing removed (Párosítás törölve) üzenet.