Újraindítás és visszaállítás

Ha a sportóra használata közben problémákat tapasztalsz, próbáld meg újraindítani azt. A sportóra újraindítása nem törli az készüléken található beállításokat vagy személyes adatokat.

Az óra újraindítása

Nyomd meg az órán a BACK (Vissza) gombot, majd húzd felfelé az ujjadat a Settings (Beállítások) menüig, és keresd meg a Settings > General settings > About your watch > Restart your watch (Beállítások > Általános beállítások > Az óráról > Az óra újraindítása) pontot. Az újraindítás megerősítéséhez először koppints a Restart your watch (Az óra újraindítása) lehetőségre .

Az órát az BACK (Vissza) gomb 10 másodpercig történő folyamatos lenyomásával is újraindíthatod.

Az óra gyári beállításainak visszaállításához

Ha az óra újraindítása nem oldotta meg a problémát, akkor állítsd vissza a gyári beállításokat. Vedd figyelembe, hogy a gyári beállítások visszaállítása törli az összes személyes adatot és beállítást az óráról, és mindent ismét be kell majd állítanod személyes használatra. Az óra és a Flow-fiók között szinkronizált összes adat biztonságban van.

  1. Keresd fel a flow.polar.com/start weboldalt, majd töltsd le és telepítsd a Polar FlowSync adatátviteli szoftvert a számítógépre.
  2. Csatlakoztasd az órát a számítógép USB-portjához.
  3. Nyisd meg a beállításokat a FlowSync alkalmazásban.
  4. Nyomd meg a Factory Reset (Gyári beállítások visszaállítása) gombot.
  5. Ha a Polar Flow alkalmazást használod a szinkronizáláshoz, ellenőrizd a párosított Bluetooth-eszközök listáját a telefonodon, és távolítsd el az órát a listáról, ha az rajta van.

Ezután ismét be kell állítanod az órádat mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül. Fontos, hogy ugyanazt a Polar fiókot használd, mint a visszaállítás előtt.

Ha nem használsz számítógépet, vagy nem felel meg számodra a számítógépes visszaállítás, akkor az óra visszaállítását magáról a készülékről is elvégezheted: Tartsd lenyomva az óra gombot 10 másodpercig folyamatosan, amíg a Polar logó meg nem jelenik. Várj, amíg az óra újraindul, és ismételd meg az eljárást 15 alkalommal. A gyári beállítások visszaállításának sikeres elvégzésekor az óra a nyelv kiválasztására fog kérni.