Brukerhåndbok for Polar Pacer

Denne brukerhåndboken hjelper deg i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/pacer.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Pacer!

Polar Pacer er en løpeklokke som fanger opp hele turen din, slik at du kan følge med på de sterke og svake sidene dine. Et lett ur med innebygd kraftig teknologi som gir den moderne løperen alt den trenger, som tider, tempo, distanse, etapper, presis GPS og nøyaktig pulsregistrering samt spesialiserte trenings-, søvn- og restitusjonsverktøy for å bli bedre på én ting: å løpe.

  • Ultralett design: Strippet bakside for maksimal komfort og optimal ytelse med en tynn, lett urkasse i aluminium og knapper med supergrep.
  • Forbedret prosessor: For raskere, jevnere og kraftigere ytelse og skjermoverganger.
  • MIP-fargeskjerm: Med en tynnere glasslinse og forbedret bakgrunnslys får skjermen bedre kontrast og klarhet, noe som gir deg en bedre opplevelse hele dagen.

Følg med på løpefremgangen din med avanserte løpefunksjoner, for eksempel Running Index og løpeprogrammer. Du kan bruke Gangtest for å følge med på hvordan den aerobe kondisjonen utvikler seg. Det er trygt og enkelt å gjenta den. Med Ytelsestest for løping får du vite hvordan løpeytelsen din er nå, og den gjør det mulig å tilpasse puls-, hastighets- og effektsoner slik at du alltid får best utbytte av løpeturene. Du kan også finne maksimumspulsen din med testen.

Nå din ideelle treningsmengde for å yte ditt beste ved hjelp av Training Load Pro. Hold energinivået oppe gjennom hele treningsøkten ved hjelp av den nye FuelWise energipåfyllingsassistenten. FuelWise gir påminnelser om påfyll av energi og gjør det lettere å vedlikeholde tilstrekkelig energinivå under langøkter. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Energiforbruket deles inn i karbohydrater, proteiner og fett. Gjør løpe- og sykkelturene dine mer spennende med Strava Live-segmenter. Få varsler om segmenter i nærheten, se ytelsesdata i sanntid under et segment, og sjekk resultatene dine rett etter at du har fullført.

Funksjonen for kontinuerlig pulsmåling måler pulsen din hele døgnet. Sammen med 24/7 aktivitetsmåling gir denne funksjonen deg en fullstendig oversikt over all den daglige aktiviteten din. Nightly Recharge™ er en nattlig restitusjonsmåling som viser hvor godt du henter deg inn etter dagens krav. Søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og gir deg tilbakemelding om søvnen din, samt en numerisk søvnvurdering. Treningsveilederen FitSpark sørger for at du trener variert med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset restitusjonsnivået, treningshistorikken og dagsformen din. Klokken hjelper deg med å slappe av og redusere stress med Serene™ veiledede pusteøvelser.

I pulssensormodus kan du enkelt gjøre Polar Pacer om til en pulssensor og sende pulsen din til andre Bluetooth-enheter, som treningsapper, treningsapparater eller sykkelcomputere. Du kan også bruke Pacer under Polar Club-klasser for å sende pulsen dub til Polar Club-systemet. Polar Pacer kommer også med essensielle smartklokkefunksjoner: musikkontroll, vær og telefonvarsler. Via Polar Flow kan du legge til de sportsprofilene du bruker mest, på klokken din. Polar Pacer har støtte for over 130 forskjellige sporter. Du kan justere innstillinger for hver sport. De utskiftbare reimene gjør det enkelt å tilpasse klokken alt etter situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom forbedringer.

Få fullt utbytte av Pacer

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, hvordan kroppen din har restituert seg fra trening og stress i løpet av natten, og hvor godt du har sovet. Basert på den automatiske nattlige Nightly Recharge-målingen og andre parametere vi har målt hos deg, får du personlig tilpassede tips i Flow-appen om trening, og tips om søvn og regulering av energinivået ditt de dagene det virkelig butter imot.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.