Vær

Med klokkevisningen for vær kan du sjekke dagens prognose time for time, morgendagens 3-timers prognose og en 6-timers prognose for dagen deretter. Du får tilgang til ytterligere informasjon om været, blant annet vindstyrke, vindretning, fuktighet og sannsynlighet for regn.

Informasjon om været finner du bare i klokkevisningen for vær. For å finne den når du er i tidsvisning trykker du på OPP- eller NED-knappene til den kommer.

For å bruke værfunksjonen må du koble klokken til en telefon med Flow-appen installert. Posisjonstjenester (iOS) eller Posisjonsinnstillinger (Android) må også være slått på for at du skal få informasjon om været.

Dagens prognose

• Stedet prognosen gjelder
  • Sist oppdatert
  • Oppdater (vises hvis informasjon om været må oppdateres, for eksempel hvis posisjonen din er forandret eller det har gått en stund siden den sist ble oppdatert)
  • Aktuell temperatur
  • Oppleves som
  • Regn
  • Vindstyrke
  • Vindretning
  • Fuktighet
  • 1-times prognose

Vær oppmerksom på at værhistorikk, deriblant informasjon om hvordan været var mens du trente, ikke er tilgjengelig.

Morgendagens prognose

• Prognose høy/lav for hver 3-timers periode

2-dagers prognose

• Prognose høy/lav for hver 6-timers periode