Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Polar Ignite

Akkutyyppi: 165 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Käyttöaika: Jatkuvassa käytössä:

Jopa 17 tuntia treenejä käytettäessä GPS:ää ja optista sykkeen mittausta

Viisi päivää aktiivisuuden seurantaa käytettäessä jatkuvaa sykeseurantaa

Käyttölämpötila: -10 °C – +50 °C
Kellon materiaalit: Laite: ABS + GF, LASI, PMMA, RUOSTUMATON TERÄS

Ranneke: TPU TAI SILIKONI, RUOSTUMATON TERÄS

Lisävarusteena saatavien rannekkeiden materiaalit: Tekstiilirannekkeet

Ranneke: kierrätettyä PET-lankaa

Joustava osio: 50 % polyesteriä, 50 % luonnonkumia

Nahkarannekkeet

Ranneke: nahkaa Sisäpinta: alcantaraa

Joustava osio: 50 % polyesteriä, 50 % luonnonkumia

Johdon materiaalit: MESSINKI, PA66 + PA6, PC, TPE, HIILITERÄS, NAILON
Vesitiiviys: 30 m

(ISO 22810, soveltuu uimiseen)

Muistin kapasiteetti:  Kieliasetuksista riippuen jopa 90 tuntia sykeharjoituksia, joissa käytetään GPS-sensoria
Tarkkuus 240 x 204
Maksimiteho 5 mW
Taajuus 2 402–2 480 GHz

Käyttää langatonta Bluetooth®-tekniikkaa.

Optisen Polar Precision Prime -sykesensorin käyttämä fuusioteknologia mittaa erittäin pienen ja turvallisen sähkövirran avulla laitteen ja ranteen välistä kosketusta tarkkuuden parantamiseksi.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä.

Ranteesta tehtävällä sykkeenmittauksella varustetut Polar-laitteet soveltuvat uimiseen ja kylpemiseen. Ne mittaavat aktiivisuustietoja ranteesi liikkeestä myös uidessasi. Testeissämme olemme kuitenkin havainneet, että ranteesta tehtävä sykkeenmittaus ei toimi ihanteellisella tavalla vedessä, joten ranteesta tehtävää sykkeenmittausta ei suositella uintiin.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintäRoiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminenPintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7OK---Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8OKOK--Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OKOK--Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriinOKOKOK-Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.