Olet täällä: Aloittaminen > Valikko

Valikko

Siirry valikkoon painamalla painiketta ja selaa valikkoa pyyhkäisemällä näyttöä ylös tai alas. Vahvista valinnat napauttamalla näyttöä ja palaa takaisin painamalla painiketta.

Aloita treeni

Täältä voit aloittaa treenin. Siirry treenin aloitustilaan napauttamalla näyttöä ja valitse haluamasi lajiprofiili.

Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Treenin aloittaminen.

Asetukset

Voit muokata seuraavia tietoja kellossa:

• Fyysiset asetukset
  • Yleiset asetukset
  • Kelloasetukset

Katso lisätietoja kohdasta Asetukset.

Kellossa olevien asetusten lisäksi voit muokata lajiprofiileja Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa. Mukauta kelloasi lisäämällä suosikkilajisi ja tiedot, jotka haluat nähdä treenin aikana. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow’ssa.

Ajastimet

Ajastimet-kohdassa on sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.

Sekuntikello

Käynnistä sekuntikello napauttamalla ensin Sekuntikello-kohtaa ja sitten . Mittaa kierrosaika napauttamalla kierroskuvaketta . Keskeytä sekuntikello painamallpainiketta.

Alaspäin laskeva ajastin

Voit asettaa ajastimen laskemaan alaspäin ennalta määritetystä ajasta. Napauta Aseta ajastin ja määritä aloitusaika. Vahvista napauttamalla . Kun olet valmis, käynnistä alaspäin laskeva ajastin napauttamalla Aloita.

Alaspäin laskeva ajastin lisätään peruskellotauluun.

Kello ilmoittaa laskennan päättymisestä värisemällä. Käynnistä ajastin uudelleen napauttamalla tai peruuta toiminto ja palaa ajannäyttötilaan napauttamalla .

Treenin aikana voit käyttää intervalliajastinta ja alaspäin laskevaa ajastinta. Lisää ajastinnäkymät treeninäkymiin Flow-palvelun lajiprofiilien asetuksissa ja synkronoi asetukset kelloosi. Lisätietoja ajastimien käytöstä treenin aikana on kohdassa Treenin aikana.

Serene™- ohjattu hengitysharjoitus

Aloita hengitysharjoitus napauttamalla ensin Serene-kohtaa ja sitten Aloita harjoitus.

Katso lisätietoja kohdasta Serene™- ohjattu hengitysharjoitus

Kuntotesti

Tee kuntotesti napauttamalla ensin Kuntotesti ja sitten Rentoudu ja aloita testi.

Katso lisätietoja kohdasta Kuntotesti rannesykemittarin kanssa.