Vnovični zagon in ponastavitev

če imate težave pri uporabi ure, jo lahko znova zaženete. Ob vnovičnem zagonu iz ure ne bodo izbrisane nastavitve ali vaši osebni podatki.

Vnovični zagon ure

Na uri pritisnite gumb BACK (NAZAJ), podrsajte navzgor do možnosti Settings (Nastavitve), krmarite do Settings (Nastavitve) > General settings (Splošne nastavitve) > About your watch (O vaši uri) > Restart your watch (Ponovni zagon ure). Najprej pritisnite možnost Restart your watch (Ponovni zagon ure) in izbiro potrdite s ponovnim dotikom ikone .

Uro lahko znova zaženete tudi tako, da pritisnete in za 10 sekund zadržite gumb.

Ponastavitev ure na tovarniške nastavitve

Če z vnovičnim zagonom ure niste odpravili težave, lahko ponastavite tovarniške nastavitve ure. Upoštevajte, da boste s ponastavitvijo ure na tovarniške nastavitve izbrisali vse osebne podatke in nastavitve ter jo boste morali znova nastaviti skladno s svojimi željami. Vsi podatki v uri, ki ste jih sinhronizirali z računom Flow, so na varnem.

  1. Obiščite flow.polar.com/start ter v računalnik prenesite in nato namestite programsko opremo Polar FlowSync za prenos podatkov.
  2. Uro priključite v USB-vhod računalnika.
  3. Odprite nastavitve v FlowSync.
  4. Pritisnite gumb Factory Reset (Tovarniška ponastavitev).
  5. Če za sinhronizacijo uporabite aplikacijo Polar Flow, v telefonu preverite seznam seznanjenih naprav Bluetooth in z njega odstranite uro.

Nato znova nastavite uro z mobilnim telefonom ali računalnikom. Za nastavitev morate uporabiti isti račun Polar, ki ste ga uporabili pred ponastavitvijo.

Če nimate računalnika ali ponastavitev prek računalnika ne uspe, jo lahko opravite tudi neposredno na uri. Pritisnite in 10 sekund neprekinjeno držite gumb ure, dokler se ne pojavi logotip Polar. Počakajte, da se ura znova zažene in nato postopek ponovite 10-12-krat. Ko je postopek tovarniške ponastavitve zaključen, vas bo ura pozvala k izbiri jezika.