Daglig træningsvejledning med FitSpark™

FitSpark™ træningsvejledning tilbyder færdige daglige træningspas efter behov, der er nemt tilgængelige direkte på dit ur. Træningspassene oprettes i overensstemmelse med dit træningsbehov, din træningshistorik samt din restitution og din egnethed, baseret på din Nightly Recharge-status fra den forrige nat. FitSpark giver dig 2-4 forskellige træningsmuligheder hver dag: en, der passer dig bedst, og 1-3 andre muligheder at vælge mellem. Du får højst fire forslag om dagen, og der er 19 forskellige træningspas i alt. Forslag indeholder træningspas fra cardio-, styrke- og støttende træningskategorier.

FitSpark-træningspas er færdige træningsmål defineret af Polar. Træningspassene indeholder instruktioner til, hvordan du udfører øvelserne, samt trinvis vejledning i realtid for at sikre, at du træner sikkert og med den rette teknik. Alle træningspas er tidsbaserede, og de justeres baseret på dit aktuelle konditionsniveau, hvilket gør passene velegnede til alle, uanset konditionsniveauet. FitSpark-forslagene til træningspas opdateres efter hvert træningspas (herunder træningspas udført med FitSpark), ved midnat og når du vågner. FitSpark holder din træning alsidig med forskellige typer daglige træningspas at vælge mellem.

Træning kan omfatte nogle risici. Inden der gås i gang med et almindeligt træningsprogram bedes du læse vejledningen Minimering af risici under træning.