Brugervejledning til Polar Ignite

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/da/ignite.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Ignite!

Polar Ignite er et fitness-ur, der hjælper dig med at nå dit ægte potentiale. Det måler din puls fra håndleddet med sensorfusionsteknologien Polar Precision Prime™ og registrerer hastighed, distance og rute med GPS. Nightly Recharge™ måler din restitution hver nat, og træningsvejledningen FitSpark™ giver dig personlig træningsvejledning baseret på din træningshistorik, dit konditionsniveau og din aktuelle restitutionsstatus. Den nye Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Polar Ignite hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.

Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Din Nightly Recharge-status er baseret på to komponenter: hvor godt du har sovet (søvntilstand), og hvor godt dit autonome nervesystem (ANS) slappede af i løbet af de første timer af din søvn (ANS-tilstand). Begge komponenter dannes ved at sammenligne din sidste nat med dine normale niveauer fra de seneste 28 dage. Dit ur måler automatisk både søvntilstand og ANS-tilstand om natten. Du vil modtage tilpassede daglige tips om træning samt tips i Polar Flow-appen til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på dine målinger.

FitSpark™ træningsvejledningen tilbyder daglige træningspas efter behov, der er nemt tilgængelige på dit ur. Træningspassene oprettes i overensstemmelse med dit træningsbehov, din træningshistorik samt din restitution og din egnethed, baseret på din Nightly Recharge-status fra den forrige nat. FitSpark foreslår 2-4 forskellige træningsmuligheder hver dag: en, der passer dig bedst, og 1-3 andre muligheder at vælge mellem. Du får højst fire forslag om dagen, og der er 19 forskellige træningspas i alt. Forslag indeholder træningspas fra cardio-, styrke- og støttende træningskategorier.

Sleep Plus Stages registrerer automatisk din søvnmængde og -kvalitet og viser, hvor lang tid du har tilbragt i hver søvnstadie. Den samler komponenterne af din søvnperiode og søvnkvalitet i en værdi med let overblik: søvnvurdering. Søvnvurdering fortæller, hvor godt du har sovet, sammenlignet med indikatorerne for en god nats søvn baseret på den aktuelle søvnvidenskab. Sammenligning af søvnvurderingens komponenter med dit eget normale niveau hjælper dig med at finde ud af hvilke aspekter af din daglige rutine, der kan påvirke din søvn og muligvis har brug for justering.

Serene™ vejrtrækningsøvelse er et værktøj til stresshåndtering, der hjælper dig med at slappe af i kroppen og få ro i sindet. Det vejleder dig mod en langsom diafragmatisk vejrtrækning, der har beviste sundhedsfordele. Under vejrtrækningsøvelsen giver dit ur dig biofeedback på harmonien mellem din vejrtrækning og intervallerne mellem hjerteslag. Den registrerer den tid, du tilbringer i zoner med sindsro – tid, hvor en langsom vejrtrækning har fået dit hjerte i gavnlig synkroni med din vejrtrækningsrytme.

Med udskiftelige armbånd kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet gennem forbedringer.

Udnyt det hele i din Polar Ignite

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultater og præstation af din træning. I Flow-appen kan du også se, hvor aktiv du har været om dagen, hvordan din krop har restitueret fra træning og stress i løbet af natten, og hvor godt du har sovet. Du vil modtage tilpassede tips i Flow-appen om træning samt tips til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på din automatiske måling om natten med Nightly Recharge og andre parametre, vi har målt for dig.

Webtjenesten Polar Flow

Synkronisér dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Polar Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com