Utseende-innstillinger

Velg stil på klokkeskjermens utseende og opplysningene som skal vises på klokkeskjermen. Sveip oppover eller nedover for å se alternativene, og bekreft valgene dine ved å trykke på grønt hakeikon. Hvis du på noe som helst tidspunkt ønsker å gå tilbake og endre valget ditt, trykker du på knappen for å gå tilbake til forrige nivå.

Oppsett

Velg utseende på klokkeskjermen fra et sett av forhåndsdefinerte alternativer:

• Analogt utseende med fire widgets

• Digitalt utseende med tre widgets

• Digitalt utseende med fire widgets

• Digitalt utseende med to widgets

Visere og bakgrunn

Velg visere og/eller stil på bakgrunn. Alternativene omfatter for eksempel de følgende stilene:

Fargetema

Velg et fargetema til klokkeskjermen. Fargene du kan velge mellom er rød, oransje, gul, grønn, blå, lilla, rosa og grå.

Widgets

Trykk på plussikonet for å legge til en widget på utseendet. Bla gjennom listen over tilgjengelige widgets, og trykk for å velge den du vil bruke. Når designet er klart, sveiper du oppover og trykker deretter på for å bekrefte designet.

Batteristatus-widgeten viser hvor mye strøm det er igjen på batteriet.

Kalorier-widgeten viser hvor mange kalorier du har brent gjennom trening, aktiviteter og BMR (Basale metabolske rate: den minste metabolske aktiviteten som kreves for å opprettholde grunnleggende vitale funksjoner). Ved å trykke på widgeten kommer du fort til Daglig aktivitet-visningen.

Ved å trykke på Nedtellingstidtaker-widgeten kommer du fort til innstillingene for nedtellingstidtakeren. Angi tiden som skal telles ned, og trykk på det grønne hakeikonet for å bekrefte og starte nedtellingen. Når nedtellingen er slutt, varsler klokken deg ved å vibrere. Trykk på for å starte tidtakeren på nytt, eller trykk på for å avbryte og gå tilbake til tidsvisning.

Med Puls-widgeten kan du se nåværende puls på klokkeskjermen når du bruker Kontinuerlig pulsmåling-funksjonen. Ved å trykke på widgeten kommer du fort til Daglig aktivitet-visningen. I Daglig aktivitet-visningen kan du sjekke pulsen, dagens høyeste og laveste pulsavlesning og se hva den laveste pulsavlesningen fra forrige natt var.

Været-widgeten viser nåværende temperatur. Ved å trykke på widgeten kommer du fort til Værvisningen.

Ved å trykke på Pusteøvelse-widgeten kommer du fort til Serene™ veiledede pusteøvelser på klokken.

Steg-widgeten viser hvor mange steg du har tatt så langt. Mengden og typen kroppsbevegelser registreres og konverteres til en beregning av antall steg. Ved å trykke på widgeten kommer du fort til Daglig aktivitet-visningen.

Aktivitets-widgeten viser progresjonen mot det daglige aktivitetsmålet i prosent. I tillegg visualiseres det daglige aktivitetsmålet ved hjelp av en sirkel som fylles opp etter hvert som du er aktiv. Ved å trykke på widgeten kommer du fort til Daglig aktivitet-visningen.

Andre widgeter du kan velge mellom omfatter Analoge sekunder, Digitale sekunder, Dato og Polar-logo: