Brugervejledning til Polar Ignite 3

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/ignite-3.

Introduktion

Tillykke med dit nye Polar Ignite 3!

Polar Ignite 3 er et moderne og klassisk fitnessur til et mere energisk liv. Når du har det på håndleddet, får du vejledning, der er skræddersyet til din krop og livsstil dag og nat. Vågn op til bedre dage med funktioner til registrering af søvn og indsigt i, hvordan du er aktiv i dagtimerne, hvilket kan hjælpe dig med at få den perfekte søvnrutine. Bevæg dig med skræddersyede træningsforslag og stemmevejledning i realtid. Se meningsfuld statistik med et enkelt blik på en smuk, klar AMOLED-berøringsskærm med høj opløsning og med widgets, du kan tilpasse.

Polar Ignite 3 leverer en fuld analyse af din krops restitution i løbet af natten og prognose for den kommende dags energi og årvågenhed. Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering. Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Den nye funktion Sleepwise™ giver dig en idé om, hvordan din søvn bidrager til din årvågenhed i dagtimerne og parathed til at præstere.

Nå den ideelle mængde træning for at præstere dit allerbedste med Training Load Pro. Træningsvejledningen FitSpark™ sikrer, at du er klar til din jagt på at erobre stierne med færdige, daglige træninger, der passer til din restitution, parathed og træningshistorik. Bevar energien i hele dit træningspas med den nye intelligente brændstofassistent FuelWise™. FuelWise™ minder dig om, at du skal tanke op, og den hjælper dig med at bevare de rigtige energiniveauer under dine lange træningspas. Se, hvordan din krop bruger forskellige energikilder under et træningspas. Hold øje med din løbeudvikling med de avancerede løbefunktioner såsom Running Index og Løbeprogrammer. Med funktionen Stemmevejledning kan du under træningen få stemmevejledning i realtid fra Polar Flow-appen via hovedtelefoner eller højttalere.

Vurdér dit konditionsniveau, og følg dine fremskridt med Polar-tests. Konditionstest er en hurtig og behagelig måde at få sit konditionsniveau kontrolleret, inden træningen begynder. Du kan bruge Gangtest til at holde styr på, hvordan din aerobe kondition udvikler sig. Den er simpel, sikker og nem at gentage. Med Præstationstest for løb ved du, hvor din løbepræstation er nu, og du kan tilpasse din puls og dine hastighedszoner, så du altid får mest muligt ud af dine løbeture. Du kan også finde din maksimale puls med testen.

Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Sammen med Aktivitetsmåling 24/7 giver den dig et komplet overblik over al din daglige aktivitet. Uret hjælper dig med at slappe af og mindske stress med vejledte vejrtrækningsøvelser fra Serene™.

Polar Ignite 3 måler din puls fra håndleddet med sensorfusionsteknologien Polar Precision Prime™ og registrerer hastighed, tempo, distance og rute med indbygget GPS. Det er udstyret med GPS-teknologi med dobbelt frekvens, der giver millimeterpræcision og mindre interferens fra dine omgivelser.

Med udskiftelige armbånd kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil. Polar Ignite 3 fås med vigtige, smarte funktioner til ure: kontrolfunktioner til musik, vejr- og mobilmeddelelser. I pulsmålertilstand kan du nemt gøre dit ur til en pulsmåler og sende din puls til andre Bluetooth-enheder som træningsapps, træningsudstyr eller cykelcomputere. Du kan også bruge dit ur under Polar Club-hold, så du kan sende din puls til Polar Club-systemet.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet gennem forbedringer.

Få det fulde udbytte af dit Polar Ignite 3

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultater og præstation af din træning. I Flow-appen kan du også se, hvor aktiv du har været om dagen, hvordan din krop har restitueret fra træning og stress i løbet af natten, og hvor godt du har sovet. Du vil modtage tilpassede tips i Flow-appen om træning samt tips til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på din automatiske måling om natten med Nightly Recharge og andre parametre, vi har målt for dig.

Webtjenesten Polar Flow

Synkronisér dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Polar Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com