Kellotaulut

Kellotaulut kertovat paljon muutakin kuin vain ajan. Saat ajantasaiset ja hyödylliset tiedot suoraan kellotauluun: aktiivisuutesi tilan, sykkeesi, viimeisimmät treenisi, Nightly Recharge ‑tilan, FitSpark-treeniehdotukset, sään ja viikoittaisen treenin yhteenvedon. Voit selata kellotauluja pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle ja avata tarkempia näkymiä napauttamalla kellotaulua.

Polar Ignite 2 tukee jopa kymmentä eri kellotaulua. Valitse kohdasta Asetukset > Valitse näkymät, mitkä kellotaulut näkyvät ajannäyttötilan näkymässä.

Voit valita analogisen tai digitaalisen näytön Kelloasetukset-kohdassa.

Aika

Peruskellotaulu, jossa näkyvät kellonaika ja päivämäärä.

Aktiivisuus

Kellotaulun ympärillä oleva palkki sekä kellonajan ja päivämäärän alapuolella oleva prosenttiosuus osoittavat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi kertymisen.

Lisäksi näet seuraavat tiedot päivän mittaan kerryttämästäsi aktiivisuudesta, kun avaat yksityiskohtaiset tiedot:

• Ottamiesi askeleiden määrä. Kehon liikkeiden määrä ja tyyppi rekisteröidään, ja ne muunnetaan arvioiduksi askelmääräksi.
  • Aktiivinen aika kertoo terveyttäsi edistävien kehon liikkeiden kumulatiivisen ajan.
  • Treenaamisen, päivän aktiivisuuden ja perusaineenvaihdunnan (elintoimintojen edellyttämä vähimmäisaineenvaihdunta) kuluttamat kalorit.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.

Syke

Kun Jatkuva sykeseuranta ‑toiminto on päällä, kello mittaa sykettäsi jatkuvasti ja näyttää sen Syke-kellotaulussa.

Jatkuvan sykeseurannan avulla voit myös seurata päivän korkeimpia ja alhaisimpia sykelukemiasi sekä katsoa edellisen yön alhaisimman sykelukeman. Voit ottaa kellon jatkuvan sykeseurannan käyttöön, poistaa sen käytöstä tai ottaa sen käyttöön vain yöaikaan siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Jatkuva sykeseuranta.

Katso lisätietoja kohdasta Jatkuva sykeseuranta.

Vaikka et käyttäisi Jatkuva sykeseuranta ‑toimintoa, voit kuitenkin tarkistaa sykkeesi nopeasti aloittamatta treeniä. Riittää, kun kiristät rannekkeen, valitset tämän kellotaulun ja napautat näyttöä, niin sykkeesi tulee näyttöön. Palaa Syke-kellotauluun painamalla painiketta.

Viimeisimmät treenit

Näet viimeisimmästä treenistäsi kuluneen ajan ja treenin lajin.

Lisäksi näet treeniesi yhteenvedot kahdelta edelliseltä viikolta, kun avaat yksityiskohtaiset tiedot. Valitse tarkasteltava treeni pyyhkäisemällä näyttöä ylös tai alas ja avaa yhteenveto napauttamalla näyttöä. Katso lisätietoja kohdasta Treenin yhteenveto.

Nightly Recharge -kellotaulu

Herättyäsi näet Nightly Recharge ‑tilasi. Nightly Recharge -tila osoittaa, kuinka palauttava yöunesi oli. Nightly Recharge yhdistää automaattisesti mitatut tiedot siitä, miten autonominen hermostosi (ANS) rauhoittui unesi ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), ja siitä, miten hyvin nukuit (unen tila). Saat tarkempia tietoja napauttamalla ANS-tilan tiedot- tai Unen tilan tiedot -kohtaa.

Lisätietoja saat kohdista Nightly Recharge™ ‑palautumisen mittaus ja Sleep Plus Stages™ ‑unenseuranta.

FitSpark-kellotaulu

Kello ehdottaa sinulle parhaiten sopivia treenitavoitteita treenihistoriasi, kuntotasosi ja palautumisesi tilan perusteella. Näet kaikki ehdotetut treenitavoitteet napauttamalla kellotaulua. Näet tarkat tiedot treenitavoitteesta napauttamalla treenitavoitetta.

Katso lisätietoja kohdasta FitSpark- päivittäinen treeniopas.

Sää

Katso päivän tuntikohtainen sääennuste suoraan ranteestasi. Napauttamalla näyttöä näet tarkemmat säätiedot, kuten tuulen nopeuden, tuulen suunnan, ilmankosteuden, sateen todennäköisyyden sekä huomisen kolmen tunnin ja ylihuomisen kuuden tunnin sääennusteet.

Katso lisätietoja kohdasta Sää.

Viikon yhteenveto

Katso yhteenveto treeniviikostasi. Viikon kokonaistreeniaika on jaettu näytössä näkyviin eri treenialueisiin. Avaa tarkemmat tiedot napauttamalla näyttöä. Näet matkan, treenit, kokonaiskalorit ja kullakin sykealueella vietetyn ajan. Lisäksi näet edellisen viikon yhteenvedon, tarkemmat tiedot ja seuraavalle viikolle suunnitellut treenit.

Näet lisätietoja yksittäisestä treenistä selaamalla alaspäin ja napauttamalla näyttöä.

Huomaa, että kellotauluja ja niiden sisältöjä ei voi muokata.

Oma nimesi

Kellonaika, päivämäärä ja oma nimesi näytetään.

Musiikin hallinta

Hallitse puhelimen musiikin ja median toistoa kellollasi Musiikin hallinta ‑kellotaulusta.

Katso lisätietoja kohdasta Musiikin hallinta.