Polar Ignite 2 ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/ignite-2.

Esittely

Onnittelut Polar Ignite 2:n valinnasta!

Polar Ignite 2 on muokattava ja älyominaisuuksilla varustettu fitnesskello. Saat ajantasaiset ja hyödylliset tiedot suoraan kellotauluun: aktiivisuutesi tilan, sykkeesi, viimeisimmät treenisi, viikon yhteenvedon, Nightly Recharge ‑tilan ja FitSpark-treeniehdotukset.

Polar Ignite 2 mittaa sykkeen ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologialla sekä seuraa nopeutta, vauhtia, matkaa ja reittiä sisäänrakennetun GPS:n avulla. Nightly Recharge™ mittaa palautumisesi joka yö, ja FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista treeniopastusta, joka perustuu treenihistoriaasi, kuntotasoosi ja palautumisesi tilaan. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) sekä antaa unipalautetta ja numeerisen unituloksen. Polar Ignite 2:n ohjatut Serene™-hengitysharjoitukset auttavat rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Polar Ignite 2:n voi muuttaa omaan tyyliin sopivaksi vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla.

Sää-kellotaulu näyttää päivän tuntikohtaisen sääennusteen ja auttaa varautumaan sään muutoksiin, kun suunnittelet ulkoliikuntaa. Musiikin hallinnassa voit selata soittolistaasi ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan kellostasi. Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Avaa vain käyttämäsi musiikkisovellus tai äänikirja ja valitse haluamasi soittolista. Energianlähteiden erittelystä näet, kuinka paljon eri energianlähteitä (rasvat, hiilihydraatit ja proteiinit) kulutit treenin aikana. Näet sen treenin yhteenvedosta heti treenin jälkeen ja myös viimeisimmän treenin näkymästä.

Sykesensoritilassa voit helposti muuntaa Polar Ignite 2:n sykesensoriksi ja lähettää sykkeesi muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten treenisovelluksiin, kuntoilulaitteisiin tai pyöräilytietokoneisiin. Voit ilmoittaa Ignite 2 ‑kellolla myös sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Ota kaikki irti Polar Ignite 2:sta

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.