Telefon párosítása az órával

Mielőtt párosítani tudnád telefonodat az óráddal, be kell állítanod órádat a Polar Flow webszolgáltatásban vagy a Polar Flow mobilalkalmazásban az Óra beállítása című fejezetben leírtak szerint. Ha az órát telefon segítségével állítottad be, akkor az órád már párosítva van. Ha az órát számítógéppel állítottad be, és szeretnéd a Polar Flow alkalmazással használni azt, a következő módon párosítsd telefonoddal:

A telefon párosítása előtt:

 • töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.
 • győződj meg róla, hogy telefonodon be van kapcsolva a Bluetooth, és nincs bekapcsolva a repülőgép üzemmód.
 • Android felhasználók: győződj meg róla, hogy a tartózkodási hely engedélyezve van a Polar Flow alkalmazásban telefonod alkalmazás-beállításaiban.

Telefon párosítása:

 1. Nyisd meg telefonodon a Polar Flow alkalmazást, és jelentkezz be a Polar-fiókodba, melyet az óra beállítása során hoztál létre.

  Android felhasználók: Ha több Polar Flow alkalmazással kompatibilis Polar-eszközt is használsz, akkor győződj meg róla, hogy a Polar Ignite 2 eszközt választottad aktív eszközként a Flow alkalmazásban. Így a Polar Flow alkalmazás felismeri, hogy melyik órához kell csatlakoznia. A Polar Flow alkalmazásban lépj az Eszközök menübe, és válaszd a Polar Ignite 2 pontot.

 2. Az órán nyomd le és tartsd lenyomva a gombot idő üzemmódban, VAGY lépj a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Telefon párosítása és szinkronizálása menüpontba, és koppints a kijelzőre.
 3. Nyisd meg a Polar Flow alkalmazást, és tedd közel az órát a telefonodhoz, ekkor a következő jelenik meg az órádon:.
 4. Amikor a telefonon megjelenik a Bluetooth párosítási kérelem visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a telefonon megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 5. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a telefonodon.
 6. Erősítsd meg a PIN-kódot az órán.
 7. A párosítás befejezése után megjelenik a Párosítás befejezve üzenet.

Párosítás törlése

Egy telefonnal való párosítás törléséhez:

 1. Menj a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Párosított eszközök menüpontba, majd koppints a kijelzőre.
 2. Válaszd ki a listából eltávolítani kívánt eszközt, majd koppints a kijelzőre.
 3. Megjelenik a Párosítás eltávolítása? üzenet. Erősítsd meg a kijelzőre való koppintással.
 4. A művelet befejezése után megjelenik a Párosítás eltávolítva üzenet.