Polar Ignite 2 használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új sportórával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/ignite-2 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Ignite 2 készülékedhez!

A Polar Ignite 2 egy testreszabható fitneszóra okos funkciókkal. Közvetlenül az óralapon láthatod a legfrissebb és legfontosabb információkat, többek között az aktivitási állapotodat, a pulzusodat, a legutóbbi edzésszakaszaidat, beleértve a heti összefoglalódat, a Nightly Recharge státuszodat, valamint a FitSpark igény szerint megjelenő edzésjavaslatait.

A csuklón mért pulzusszámot a Polar Ignite 2 a Polar Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával méri, a sebességet, a tempót, a távot és az útvonalat pedig beépített GPS segítségével állapítja meg. A Nightly Recharge™ minden éjjel méri a regenerálódási állapotot, a FitSpark™ edzési útmutató pedig személyre szabott edzési útmutatót biztosít a edzési előzmények, az erőnlét és az aktuális regenerálódási állapot alapján. A Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket szolgáltat. A Polar Ignite 2 a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban. A Polar Ignite 2 órádat a stílusodhoz igazíthatod a cserélhető csuklópántokkal és óralap színtémákkal!

Az Időjárás óralap az adott nap óránkénti előrejelzését jeleníti meg, és segít felkészülni az időjárás változásaira, amikor a napi szabadtéri tevékenységeidet tervezed. A zenevezérlő segítségével egyszerűen navigálhatsz a lejátszási listádon, és egyenesen az órádról szabályozhatod a hangerőt. A zenét az edzési képernyőről vagy az óralapról, vagy akár mindkettőből is vezérelheted. Egyszerűen megnyithatod kedvenc zenelejátszó alkalmazásodat vagy hangoskönyvedet, és kiválaszthatod a hallgatni kívánt lejátszási listát. Az Energiaforrások lebontása az edzés összegzésében megmutatja, hogy az edzés során milyen különböző energiaforrásokat (zsír, szénhidrát, fehérje) használtál fel. Ezt az edzési összefoglalóban tekintheted meg az edzés befejezését követően, illetve amikor megnyitod a legutóbbi edzésszakasz nézetet.

Pulzusérzékelő üzemmódban a Polar Ignite 2 órádat könnyen pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára továbbíthatod. Az Ignite 2 készülék segítségével Polar Club edzések közben a Polar Club rendszerének is továbbíthatod pulzusadataidat.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik a sportóra működését.

Hozd ki a maximumot Polar Ignite 2 készülékből!

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatásnak elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden, vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webszolgáltatásban megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.