Pulzusérzékelő üzemmód

Pulzusérzékelő üzemmódban a Polar Ignite 2 órádat pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára továbbíthatod. Az Ignite 2 pulzusérzékelő üzemmódban való használatához először párosítanod kell a külső jelvevő eszközzel. Részletesebb útmutatást a párosításhoz a jelvevő eszköz használati útmutatójában találsz.

A pulzusérzékelő üzemmód bekapcsolásához:

 1. Nyomd meg a gombot a főmenüben, és válaszd a Start training (Edzés indítása) lehetőséget.
 2. Pöccints balra vagy jobbra a sportprofil kiválasztásához.

  Nyisd meg a gyorsmenüt a gyorsmenü ikonra koppintva edzés-előkészítési módban.

  Válaszd a Share HR with other devices (Pulzus megosztása más eszközökkel) lehetőséget.

  Válaszd az Add a new device (Új eszköz hozzáadása) lehetőséget

 3. Aktiváld a külső eszköz párosítási módját.
 4. Válaszd ki az Ignite 2 órát a külső eszközről.
 5. Fogadd el az Ignite 2 párosítását a külső eszközzel.
 6. A pulzust az Ignite 2 órádon és a külső eszközön is láthatod. Amikor készen állsz, egyszerűen indítsd el az edzésszakaszt a külső eszközről. Az edzésszakasz rögzítéséhez az óráddal, térj vissza az edzés-előkészítési módba, és a képernyőre koppintva indítsd el az edzés rögzítését.

A pulzusmegosztás leállításához:


Válaszd a Stop sharing (Megosztás leállítása) lehetőséget. A pulzusmegosztás leáll abban az esetben is, amikor kilépsz az edzés-előkészítési módból vagy leállítod az edzés rögzítését.

Ha a Polar órádat egy külső eszközzel párosítod, koppints a With iPhone (iPhone-nal) lehetőségre, majd az zöld pipa ikon ikonra a megosztás leállításához az iPhone-nal, majd válaszd ki újra az Add a new device (Új eszköz hozzáadása) lehetőséget.