Pulzusérzékelő üzemmód

Pulzusérzékelő üzemmódban Polar Ignite 2 órádat pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközökkel, például edzési alkalmazásokkal, edzőtermi berendezésekkel vagy kerékpáros komputerekkel is megoszthatod. Az Ignite 2 pulzusérzékelő üzemmódban való használatához először párosítanod kell a jelvevő külső készülékkel. Részletesebb útmutatást a párosításhoz a jelvevő eszköz használati útmutatójában találsz.

A pulzusérzékelő üzemmód bekapcsolásához:

 1. Nyomd meg a gombot a főmenüben, és válaszd az Edzés indítása lehetőséget.
 2. Pöccints balra vagy jobbra a sportprofil kiválasztásához.

  Nyisd meg a gyorsmenüt a gyorsmenü ikonra koppintva edzés-előkészítési módban.

  Válaszd a Pulzus megosztása más eszközökkel lehetőséget.

  Válaszd az Új eszköz hozzáadása lehetőséget

 3. Aktiváld a külső eszköz párosítási módját.
 4. Válaszd ki az Ignite 2 órát a külső eszközről.
 5. Fogadd el az Ignite 2 párosítását a külső eszközzel.
 6. A pulzust az Ignite 2 órádon és a külső készüléken is láthatod. Amikor készen állsz, egyszerűen indítsd el az edzésszakaszt a külső eszközről. Az edzésszakasz rögzítéséhez az óráddal, térj vissza az edzés-előkészítési módba, és a képernyőre koppintva indítsd el az edzés rögzítését.

A pulzusmegosztás leállításához:


Válaszd a Megosztás leállítása lehetőséget. A pulzusmegosztás akkor is leáll, amikor kilépsz az edzés-előkészítési módból, vagy leállítod az edzés rögzítését.

Ha a Polar órádat egy külső eszközzel párosítod (például iPhone), koppints az iPhone-nal lehetőségre, majd az zöld pipa ikon ikonra a megosztás leállításához az iPhone-nal, majd válaszd ki újra az Új eszköz hozzáadása lehetőséget.