Du är här: Viktig information > Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer

Grit X

Batterityp: 346 mAh Li-pol uppladdningsbart batteri
Drifttid:

Upp till 40 timmars batteritid i träningsläge (GPS och pulsmätning på handleden) eller upp till 7 dagar i klockläge med kontinuerlig pulsmätning. Det finns tre strömsparlägen. Med de olika strömsparalternativen kan du till och med få upp till 100 timmar.

Driftstemperatur: -10 °C till 50 °C
Klockmaterial:

Svart

Enhet:  CORNING GORILLAGLAS, PA12+30GF, TPE, ROSTFRITT STÅL, PMMA

Armband: SILIKON

Spänne: Rostfritt stål

Vit

Enhet: CORNING GORILLAGLAS, PA12+30GF, TPE, ROSTFRITT STÅL, PMMA

Armband: SILIKON

Spänne: Rostfritt stål

Grön

Enhet: CORNING GORILLAGLAS, PA12+30GF, TPE, ROSTFRITT STÅL, PMMA

Armband: SILIKON

Spänne: Rostfritt stål

Material utbytbara armband:

Vävda band

Röd paracord, blå paracord, svart tundra, grön tundra: Återvunnet PET-garn, polyester och elastan (latexfritt)

Läderarmband

Brunt: Äkta vegetabiliskt garvat läder, polyester och elastan (latexfritt)

Kabelmaterial: MÄSSING, PA66+PA6, PC, TPE, KOLSTÅL, NYLON
Klockans noggrannhet: Bättre än ± 0,5 sekunder/dag vid temperatur 25 °C
GNSS noggrannhet: Sträcka ±2 %, hastighet ±2 km/h
Höjdupplösning: 1 m
Upplösning stigning/utför: 5 m
Maxhöjd: 9 000 m
Lagringsfrekvens: 1 s
Mätintervall för puls: 15-240 slag/min
Visningsintervall för aktuell hastighet:

0-399 km/h

(0-36 km/h vid mätning av hastighet med Polar stegsensor)

Vattentålighet: WR100, upp till 100 m
Minneskapacitet: Upp till 90 timmars träning med GPS och puls beroende på dina språkinställningar.
Upplösning 240 x 240
Maxeffekt 5 mW
Frekvens 2,402–2,480 GHz

Utnyttjar Bluetooth®-teknologi

Polar Precision Prime optisk pulssensor-fusionsteknologi använder en mycket liten och säker mängd elektrisk ström på huden för att mäta enhetens kontakt med din handled i syfte att förbättra noggrannheten.

Programmet Polar FlowSync

För att använda FlowSync-programmet du behöver en dator med Microsoft Windows eller Mac-operativsystem med en internetuppkoppling och en ledig USB-port.

Kontrollera den senaste kompatibilitetsinformationen från support.polar.com.

Polar Flow-appens kompatibilitet

Kontrollera den senaste kompatibilitetsinformationen från support.polar.com.

Vattenresistens hos Polar-produkter

De flesta produkterna från Polar kan du simma med. De är dock inte dykutrustning. För att bibehålla vattenresistensen, tryck inte ned enhetens knappar under vatten.

Polar-enheter med pulsmätning vid handleden är lämpliga att använda när du simmar eller badar. De samlar in dina aktivitetsdata från dina handledsrörelser även då du simmar. I våra tester har vi dock upptäckt att pulsmätning vid handleden inte fungerar optimalt i vatten, så vi kan inte rekommendera det.

I klockindustrin anges vattenbeständigheten generellt i meter, vilket innebär det statiska vattentrycket på det djupet. Polar använder samma indikeringssystem. Vattenresistensen hos Polar-produkter har testats enligt den internationella standarden ISO 22810 eller IEC60529. Alla Polar-enheter som anger vattenresistens testas före leverans för att stå emot vattentryck.

Polars produkter är indelade i fyra olika kategorier enligt vattenresistens. Se vattenresistenskategorin på baksidan av din Polar-produkt och jämför den med tabellen nedan. Observera att dessa definitioner inte nödvändigtvis gäller andra tillverkares produkter.

När du utför undervattensaktiviteter är det dynamiska trycket som genereras genom förflyttning i vatten större än det statiska trycket. Detta innebär att om produkten förflyttas under vatten utsätts den för ett större tryck än om produkten var stillastående.

Märkning på baksidan av produktenVattenstänk,
svett, regndroppar, etc.
Bad och simningDykning med snorkel
(utan lufttuber)
Dykning
(med lufttuber)
Vattenresistenta egenskaper
Vattenresistent IPX7OK---Tvätta inte med högtryckstvätt.
Skyddad mot vattenstänk, regndroppar etc.
Referensstandard: IEC60529.
Vattenresistent IPX8OKOK--Minst för bad och simning.
Referensstandard: IEC60529.
Vattenresistent
Vattenresistent 20/30/50 meter
Lämplig för simning
OKOK--Minst för bad och simning.
Referensstandard: ISO22810.
Vattenresistent 100 meterOKOKOK-För regelbunden användning i vatten men inte vid dykning med tuber.
Referensstandard: ISO22810.