Polar Grit X ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/grit-x.

Esittely

Onnittelut Polar Grit X:n valinnasta!

Polar Grit X ‑outdoor-kello on kevyt ja kestävä valinta polkujuoksuun, maastopyöräilyyn, vaellukseen ja kaikkiin muihin liikuntalajeihin.

Vie treenaamisesi uusille urille ja optimoi suorituksesi Polar Grit X ‑kellolla. Outdoor-kello on suunniteltu tilanteisiin, joissa uudet tavoitteet odottavat kartoittamattomilla poluilla. Siinä on sisäänrakennettu GPS, kompassi ja korkeusmittari sekä Polarin ainutlaatuiset treeniominaisuudet.

Polar Grit X ja Hill Splitter™ kertovat, miten suoriuduit treenisi ylä- ja alamäkiosuuksilla. Saat tarkat tiedot treenisi korkeusprofiilista ja voit vertailla eri treenien mäkitilastoja. Hill Splitter™ tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet nopeus-, matka- ja korkeustietojen perusteella. Se näyttää reittisi jokaisen mäen osalta tarkat suoritustietosi, kuten matkan, nopeuden, nousun ja laskun.

Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Tarkastele, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana. Polar Grit X jaottelee energiankulutuksesi hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.

Pysy oikealla reitillä Polar Grit X:n ja Komootin avulla. Reitin tunteminen on tärkeää, kun koettelet rajojasi kartoittamattomilla poluilla. Polar Grit X:llä voit ladata reitit Polar Flow’sta tai Komootista kelloosi ja seurata reaaliaikaista reittiopastusta. Kun lataat reitit suoraan Komootista, saat yksityiskohtaista reittiopastusta.

Muita keskeisiä ominaisuuksia:

  • Edistyksellinen rannesykkeenmittaus Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologian avulla.
  • Tarkat säätiedot suoraan kelloosi. Tarkista reaaliaikaiset säätiedot ja kahden päivän sääennuste suoraan kellostasi.
  • FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasoasi sekä treenihistoriaasi vastaavia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina valloittamaan uusia polkuja.
  • Nightly Recharge™ kertoo, kuinka hyvin olet palautunut yön aikana.
  • Juoksuteho antaa kattavan kuvan juoksuharjoituksen intensiteetistä.
  • Polar Grit X:n Uintitilastot-ominaisuus havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan uintimatkaa ja vetoja myös avovesiuinnissa.
  • Pysy ajan tasalla puhelimen ilmoitusten avulla. Voit saada ilmoituksia esimerkiksi saapuvista puheluista, viesteistä, sähköposteista ja kalenteritapahtumista.
  • Tee juoksu- ja pyörälenkeistäsi entistä jännittävämpiä Strava Live ‑segmenteillä. Saat ilmoituksia lähellä olevista segmenteistä, näet reaaliaikaista suoritustietoa segmenttien aikana ja voit tarkistaa tuloksesi heti suorituksesi jälkeen.
  • Polar Grit X tukee yli 130:tä urheilulajia. Lisää suosikkilajisi urheilukelloon Polar Flow ‑sovelluksessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Hyödynnä Grit X kokonaisuudessaan

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow -sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.