Komoot

Suunnittele yksityiskohtaiset reittisi Komootin avulla ja siirrä ne kelloosi. Näin reittiopas on aina mukanasi! Olipa valintasi maantiepyöräily, vaellus, pyörävaellus tai maastopyöräily, Komootin erinomaisen suunnittelu- ja navigointiteknologian avulla voit tutustua uusiin alueisiin helposti.

Luo Komoot-tili, jos sinulla ei ole sellaista. Kun rekisteröidyt Komootiin, saat käyttöösi maksuttoman alueen, jolla voit kokeilla kaikkia tärkeimpiä toimintoja. Komoot suosittelee valitsemaan maksuttomaksi alueeksi kotiseutusi. Yhdistä sitten Komoot Polar Flow’hun, niin saat kaikki Komoot-reittisi kelloosi.

Jos tarvitset apua Komootin käytössä, lue lisää tukisivuilta osoitteessa support.Komoot.com/hc/en-us

Komoot-reitit edellyttävät yhden sekunnin GPS-tallennusväliä. Sitä ei voi käyttää yhden tai kahden minuutin tallennusvälillä.

Komoot- ja Polar Flow ‑tiliesi yhdistäminen

Varmista ensin, että sinulla on Polar Flow- ja Komoot-tilit. Voit yhdistää Komoot- ja Polar Flow ‑tilisi Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa.

Polar Flow ‑verkkopalvelussa mene kohtaan Asetukset > Kumppanit > Komoot > Yhdistä.

tai

Polar Flow ‑sovelluksessa mene kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä > Komoot (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta).

Kun olet yhdistänyt Komoot- ja Polar Flow ‑tilisi, kaikki suunnitellut Komoot-reittisi synkronoidaan Flow’ssa suosikkireiteiksesi, jos niiden alkupiste on Komoot-tilillä käyttöösi ottamilla alueilla.

Komoot-reittien synkronoiminen kelloon

Voit valita kelloon siirrettävät reitit Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai ‑sovelluksessa. Kellossa voi olla kerrallaan enintään 100 suosikkia.

Siirry Flow-verkkopalvelussa Suosikit-sivulle napsauttamalla sivun yläreunan valikkopalkissa olevaa Suosikit-kuvaketta .

1. Valitse siirrettävät reitit napsauttamalla reittiluettelon vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, jolloin ne siirtyvät oikealla puolella olevaan kellon synkronointiluetteloon. Jos olet suunnitellut Komootilla uusia reittejä, voit päivittää ne reittiluetteloon napsauttamalla -painiketta.
  2. Voit muuttaa reittien järjestystä kellossa vetämällä ja pudottamalla. Voit poistaa yksittäisiä reittejä napsauttamalla X-painiketta tai kaikki reitit napsauttamalla TYHJENNÄ-painiketta. Huomaa, että ne ovat yhä saatavilla suosikeissasi, vaikka poistat ne kellostasi.
  3. Tallenna muutokset synkronoimalla kello.

Siirry Flow-sovelluksessaLaitteet-valikkoon ja laitesivulle. Selaa sivua alaspäin ja napauta Lisää/poista-painiketta nähdäksesi kellossa olevat nykyiset suosikit.

1. Voit muuttaa reittien järjestystä kellossa pitämällä (iOS) / (Android) painettuna oikealla puolella ja vetämällä reitit haluamaasi kohtaan.
  2. Jos haluat lisätä tai poistaa reitin, siirry kaikkien suosikkien luetteloon napauttamalla Lisää/poista-painiketta.
  3. Voit lajitella suosikkeja napauttamalla välilehtiä Nimi, Muokattu ja Tyyppi.
  4. Voit poistaa reitin kellosta siirtämällä valitsimen vasemmalle ja lisätä reitin siirtämällä valitsimen oikealle.
  5. Tallenna muutokset synkronoimalla kello.

Katso lisätietoja suosikkien hallitsemisesta Polar Flow ‑verkkopalvelussa ja -sovelluksessa kohdasta Suosikkien ja treenitavoitteiden hallitseminen Polar Flow’ssa.

Treenin aloittaminen Komoot-reittiä käyttäen

1. Paina treenin aloitustilassa VALO-painiketta tai napauta , niin pääset pikavalikkoon.
  2. Valitse luettelosta Reitit ja sitten Komoot-reitti, jonka haluat kulkea. Lähin reitti näytetään ensimmäisenä.
  3. Valitse piste, josta haluat aloittaa reitin: Aloituspisteestä tai Reitin varrelta.
  4. Valitse haluamasi lajiprofiili ja aloita treeni.
  5. Kellosi opastaa sinut reitille. Kun saavut aloituspisteeseen, näyttöön tulee ilmoitus Reitin aloituspiste löydetty. Voit nyt aloittaa treenin.

Kellosi opastaa sinut reitin läpi yksityiskohtaisilla ohjeilla.