Kompatible sensorer

Få en enda bedre treningsopplevelse og en mer komplett forståelse av prestasjonene dine ved hjelp av kompatible Bluetooth®-sensorer. I tillegg til en rekke Polar-sensorer er klokken fullstendig kompatibel med flere sensorer fra tredjeparter.

Se en fullstendig liste over kompatible Polar-sensorer og -tilbehør

Se kompatible sensorer fra tredjeparter

Før en ny sensor tas i bruk, må den kobles til klokken. Tilkobling tar bare noen sekunder og sikrer at klokken bare mottar signaler fra dine sensorer, og gjør at du kan trene uten forstyrrelser i en gruppe. Når du skal delta i et løp eller en konkurranse, bør du huske å på forhånd opprette tilkoblingen hjemme for å forhindre forstyrrelser som følge av dataoverføring. For instruksjoner, se Oppretting av en tilkobling mellom sensorer og klokken.

Polar H10 pulssensor

Mål pulsen din med maksimal presisjon ved hjelp av Polar H10 pulssensor med bryststropp.

Selv om Polar Precision Prime er markedets mest nøyaktige teknologi for optisk pulsmåling og den fungerer nær sagt hvor som helst, vil Polar H10 pulssensor gi deg best pulsnøyaktighet under sportsaktiviteter der det er mer utfordrende å holde sensoren stasjonær på håndleddet ditt, eller der du har trykk eller bevegelser i muskler eller sener i nærheten av sensoren. Polar H10 pulssensor er mer følsom for raskt økende eller synkende puls, noe som også gjør den til et ideelt valg for trening av intervalltypen med raske sprinter.

Polar H10 pulssensor har et innebygd minne, slik at du kan registrere én treningsøkt på klokken uten noen tilkoblet treningsenhet eller treningsapp i nærheten. Du kobler bare H10 pulssensoren til Polar Beat-appen og starter treningsøkten med appen. Da kan du for eksempel registrere pulsen din fra svømmeøktene dine ved hjelp av Polar H10 pulssensoren. Gå til brukerstøttesidene for Polar Beat og Polar H10 pulssensor for mer informasjon.

Når du bruker Polar H10 pulssensor under sykkeløkter, kan du montere klokken på sykkelstyret slik at du enkelt kan følge med på treningsdataene dine mens du sykler.

Polar løpesensor Bluetooth® Smart

Løpesensoren med Bluetooth® Smart passer for løpere som ønsker å forbedre løpeteknikken og resultatene sine. Den gir deg tilgang til informasjon om hastighet og distanse, enten du løper på en tredemølle eller i det mest gjørmete terreng.

• Måler hvert steg du tar for å vise løpehastighet og distanse.
  • Hjelper deg med å forbedre løpeteknikken din ved å vise løpsfrekvens og steglengde.
  • Liten sensor som er lett å feste på skolissene.
  • Støtsikker og vanntett, slik at du kan legge ut på de mest krevende løpeturer.

Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart

Sykkelhastigheten kan påvirkes av mange faktorer. Syklistens kondisjon er selvsagt én av dem, men værforhold og varierende hellingsgrader i løypa kan også spille en stor rolle. Den mest avanserte måten å måle hvordan disse faktorene påvirker hastigheten din på, er med den aerodynamiske hastighetssensoren.

• Måler gjeldende, gjennomsnittlig og maksimal hastighet.
  • Spor din gjennomsnittlige hastighet for å se fremgangen din og ytelsesforbedringer.
  • Lett, men robust, og enkel å feste.

Polar frekvensmåler Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måten å måle sykkeløkten din på, er med vår avanserte trådløse frekvensmåler. Den måler sanntidstråkkfrekvens samt gjennomsnittlig og maksimal pedaltråkkfrekvens i omdreininger per minutt, slik at du kan sammenligne teknikken din i gjeldende økt mot tidligere økter.

• Forbedrer sykkelteknikken din og hjelper deg med å identifisere optimal tråkkfrekvens.
  • Med forstyrrelsesfrie tråkkfrekvensdata kan du evaluere din individuelle ytelse.
  • Aerodynamisk utforming og lav vekt.

Wattmålere fra tredjeparter

Effekt ved sykling

Måling av effekten ved sykling hjelper deg med å følge med på og utvikle sykkelytelsen og pedalteknikken din. I motsetning til puls, er kraftuttaket en absolutt og objektiv verdi som indikerer anstrengelsesnivået. Dette betyr at du også kan sammenligne effektverdiene dine med andre syklister av samme kjønn og omtrent samme størrelse som deg, eller sammenligne watt per kilogram for et mest mulig pålitelig resultat. Når du ser hvordan pulsen din stemmer overens med effektsonene, får du også et bedre innblikk i treningen din.