Brugervejledning til Grit X: Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar Grit X

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Du kan se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/grit-x.

Introduktion

Tillykke med din nye Polar Grit X!

Det udendørs Polar Grit X-ur er et let, men holdbart multisportsur til trailløb, mountain biking, bjergvandring – til al din udendørs sport.

Tag din træning til nye højder, og optimer din præstation med Polar Grit X – et udendørs ur, der er designet til de øjeblikke, hvor den gængse vej ikke længere er tilstrækkelig, og nye mål venter uden for de almindelige ruter. Det fås med indbygget GPS, kompas og højdemåler samt Polars unikke træningsfunktioner.

Med Polar Grit X og Hill Splitter™ ved du, hvordan du har præsteret op ad bakke og ned ad bakke i dit træningspas. Du får detaljerede data om højdeprofilen i dit træningspas, og du kan sammenligne bakkestatistik mellem forskellige træningspas. Hill Splitter™ registrerer automatisk alle steder, hvor det går op og ned ad bakke ved hjælp af din hastighed, distance samt højdedata. Du får en detaljeret indsigt i din præstation, som f.eks. distance, hastighed, opstigning og nedstigning, for hver registreret bakke på din tur.

Bevar energien i hele dit træningspas med den nye brændstofassistent FuelWise™. FuelWise™ minder dig om, at du skal tanke op, og den hjælper dig med at bevare de passende energiniveauer under dine lange træningspas. Se, hvordan din krop bruger forskellige energikilder under et træningspas. Polar Grit X opdeler dit energiforbrug i kulhydrater, proteiner og fedt.

Hold dig på rette spor med Polar Grit X og Komoot. Når du skubber til dine grænser uden for de almindelige ruter, er det vigtigt, at du kan finde vej. Med Polar Grit X kan du importere ruter fra Polar Flow eller fra Komoot og følge rutevejledningen i realtid på dit ur. Når du importerer ruten direkte fra Komoot, får du detaljeret rutevejledning.

Yderligere funktioner omfatter:

• Avanceret håndledsbaseret puls med sensorfusionsteknologien Precision Prime™.
  • Detaljerede vejrdata direkte på dit ur. Tjek aktuelle oplysninger om vejret og få en 2-dages vejrudsigt direkte på uret.
  • Træningsvejledningen FitSpark™ sikrer, at du er klar til din jagt på at erobre stierne med færdige, daglige træninger, der passer til din restitution, parathed og træningshistorik.
  • Se, hvor godt du restituerer fra dagen i løbet af natten med Nightly Recharge™.
  • Få en mere omfattende indsigt i intensiteten af dine løbetræningspas med Løbeeffekt.
  • Funktionen Svømmemetrik på Polar Grit X registrerer automatisk puls, svømmestil, distance, tempo, svømmetag og hviletider. Distance og svømmetag bliver også registreret i svømning på åbent vand.
  • Hold forbindelsen med Mobilmeddelelser fra din mobil. Få underretninger om indgående opkald, beskeder, e-mails, kalenderbegivenheder og mere.
  • Gør dine løb og ture mere spændende med Strava Live-segmenter. Få underretninger om segmenter i nærheden, se præstationsdata i realtid i løbet af et segment, og se dine resultater, lige efter du er færdig.
  • Polar Grit X understøtter over 130 forskellige sportsgrene. Føj din favoritsport til dit sportsur i Polar Flow.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedre dit urs funktionalitet gennem nye funktioner og forbedringer.

Udnyt det hele i din Grit X

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Appen Polar Flow

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkronisér dit ur med Flow-appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback om resultaterne og præstationen af din træning, og giv alle dine venner besked om det, du har nået. I Flow appen kan du også se, hvordan du har sovet, og hvor aktiv du har været om dagen.

Webtjenesten Polar Flow

Synkronisér dine træningsdata til webservicen Polar Flow med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com