Tekniske spesifikasjoner

Grit X Pro

Batteritype: 346 mAh Li-pol oppladbart batteri
Driftstid:

Batterilevetid opptil 40 timer i treningsmodus (GPS og pulsmåling fra håndleddet) eller opptil 7 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling. Flere strømsparingsalternativer.

Flere strømsparingsalternativer gir deg opptil 100 timer i treningsmodus.

Driftstemperatur: –20 °C til +50 °C. Temperaturer under –10 °C kan påvirke batteritid og ytelse.
Klokkematerialer:

Black DLC

Enhet: Safirglasslinse, PA12+30GF, TPE, rustfritt stål, PMMA, diamantlignende karbonbelegg

Reim: FKM

Spenne: Rustfritt stål

Nordic Copper

Enhet: Safirglasslinse, PA12+30GF, TPE, rustfritt stål, PMMA

Reim: FKM

Spenne: Rustfritt stål

Arctic Gold

Enhet: Safirglasslinse, PA12+30GF, TPE, rustfritt stål, PMMA

Reim: FKM

Spenne: Rustfritt stål

Titan

Enhet: Safirglasslinse, PA12+30GF, TPE, titan, PMMA

Svart-rød reim: Perforert skinn (vegetabilsk garvet)

Svart reim: FKM

Spenne: Rustfritt stål

Ledningsmaterialer: MESSING, PA66+PA6, PC, TPE, KARBONSTÅL, NYLON
Klokkens nøyaktighet: Bedre enn ± 0,5 sekunder/dag ved en temperatur på 25 °C
GNSS-nøyaktighet:

Gjennomsnittlig rutepresisjon: 5 m

Distansepresisjon: +-2 %

Dette er verdier som er oppnådd i åpne områder uten boligblokker eller trær som kan være til hinder for satellittsignaler. Du kan få slike verdier i byområder eller i skogen, men disse verdiene kan variere.

Høydeoppløsning: 1 m
Stignings-/nedstigningsoppløsning: 5 m
Maksimal høyde: 9000 m / 29525 ft
Prøvehastighet: 1 s
Måleområde for puls: 15-240 bpm
Gjeldende hastighetsvisningsområde:

0-399 km/t 247,9 mph

(0-36 km/t eller 0-22,5 mph (ved måling av hastighet med Polar løpesensor)

Vanntetthet: 100 m (passer til svømming)
Minnekapasitet: Opptil 90 timers trening med GPS og pulsmåling avhengig av språkinnstillingene
Skjerm Alltid påslått berøringsskjerm i farger. Størrelse 1,2”, oppløsning 240 x 240. Safirglasslinse med antifingertrykksbelegg.
Maksimumseffekt 5 mW
Frekvens 2,402 - 2,480 GHz

Bruker trådløs Bluetooth®-teknologi.

Fusjonsteknologien i Polar Precision Prime optiske pulssensor tilfører en svært liten og ufarlig strømmengde til huden din for å måle kontakten mellom apparatet og håndleddet ditt. På den måten oppnås større nøyaktighet i målingen.

Polar FlowSync-programvare

For å bruke FlowSync-programvaren må du ha en datamaskin med Microsoft Windows eller Mac operativsystem, Internett-tilkobling og en ledig USB-port.

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Kompatibilitet for Polar Flow-mobilappen

Sjekk den nyeste informasjonen om kompatibilitet fra support.polar.com.

Vanntettheten til Polar-produkter

De fleste Polar-produkter kan brukes mens du svømmer. De er imidlertid ikke dykkeinstrumenter. For at delene skal fortsette å være vanntette er det viktig at du ikke trykker på knappene på enheten under vann.

Polar-enheter med pulsmåling på håndleddet egner seg for svømming og bading. De registrerer aktivitetsdataene dine basert på håndleddbevegelsene dine også under svømming. Testene våre har imidlertid vist at funksjonen for pulsmåling på håndleddet ikke fungerer optimalt i vann, og vi kan derfor ikke anbefale pulsmåling på håndleddet under svømming.

I klokkebransjen indikeres vanntetthet vanligvis i meter, noe som betyr det statiske vanntrykket på den aktuelle dybden. Polar bruker det samme indikasjonssystemet. Vanntettheten til Polar-produktene testes i henhold til den internasjonale standarden ISO 22810 eller IEC60529. Alle Polar-enheter med vanntetthetsindikasjon er testet for vanntrykktoleranse før levering.

Polar-produktene deles inn i fire kategorier med hensyn til vanntetthet. Se baksiden av ditt Polar-produkt for å finne vanntetthetskategorien, og sammenligne den med diagrammet nedenfor. Vær oppmerksom på at disse definisjonene ikke nødvendigvis gjelder for produkter fra andre produsenter.

Ved undervannsaktiviteter vil det dynamiske trykket som genereres av bevegelsene i vannet, være høyere enn det statiske trykket. Dette betyr at bevegelse av produktet under vann utsetter det for høyere trykk enn om produktet ble holdt stasjonært.

Merking på baksiden av produktetVannsprut,
svette, regndråper osv.
Bading og svømmingFridykking med snorkel
(uten luftflasker)
Scubadykking
(med luftflasker)
Vanntetthetskarakteristikker
Vanntett IPX7OK---Ikke vask med vann under trykk.
Beskyttet mot vannsprut, regndråper osv.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett IPX8OKOK--Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett
Vanntett til 20/30/50 meter
Egnet for svømming
OKOK--Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: ISO22810.
Vanntett til 100 meterOKOKOK-For hyppig bruk i vann, men ikke scubadykking.
Referansestandard: ISO22810.