Brukerhåndbok for Polar Grit X Pro

Denne brukerhåndboken hjelper deg i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/grit-x-pro.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Grit X Pro!

Polar Grit X Pro er designet for dem som liker å trene utendørs og ser på verden som sin personlige lekegrind. Med ripebestandig safirglass, holdbarhet av militærstandard og ultralang batteritid, tåler klokken de mest krevende situasjoner.

Utforsk verden og la eventyrlysten bli en livsstil med navigasjonsverktøyene, outdoorfunksjonene og de enestående treningsløsningene fra Polar. Den er vanntett opptil 100 m, har enestående GPS-nøyaktighet og inkluderer Polar Precision Prime™ optisk pulsmåling fra håndleddet. Du får den tøffeste klokken der ute, slik at du kan dra dit hjertet vil.

Polar Grit X Pro Titan-utgaven og dens ultrasterke, 12 % lettere titan fra luftfartsindustrien utstyrer deg med en av de mest slitesterke klokkene på markedet. Den ultralange batteritiden kommer ikke til å svikte. Du får opptil 40 t batteritid for trening med full GPS og pulsmåling og opptil 100 t med strømsparingsalternativer.

Helt nye oversikter omfatter alltid påslått høydemåler, kompass og posisjonskoordinater, slik at du vet nøyaktig hvor du er og hvor du skal. Den nye dagslysoversikten viser tidene for soloppgang, solnedgang og skumring. Med Tilbake samme rute-funksjonen kan du bli veiledet tilbake til utgangspunktet via den samme ruten du kom. Med Tilbake samme rute kan du tillate deg og bli oppslukt av eventyrlyst, men aldri være redd for at du ikke kommer til å finne veien tilbake.

Polar Grit X Pro leveres med helt nye rute- og høydeprofiler som hjelper deg til å planlegge fremtidige eventyr enda bedre, og se hvor du er langs ruten. Med rute- og høydeprofilene vet du hvor du er, hvor mange høydemeter opp eller ned du har beveget deg, og hvor langt det er igjen. Med tredjepartsappen Komoot kan du planlegge en rute for alle eventyrene dine og importere ruten på Grit X Pro og deretter la deg veilede i sanntid, slik at du holder rett kurs. Med den smarte energipåfyllingsassistenten FuelWise™ lærer du hvordan du fyller på ny næring på lange eventyr.

Training Load Pro™ gir deg et bilde av hvor mye du har trent i det siste og hvordan treningsøktene belaster de forskjellige delene av kroppen din, slik at du kan optimalisere treningen.

Med Hill Splitter får du vite hvordan du presterte i mot- og nedoverbakker underveis i treningsøkten. Hill Splitter™ bruker hastighet, distanse og høydedata til automatisk å gjenkjenne alle mot- og nedoverbakker.

Polar Grit X Pro leveres også med helautomatisk og intelligente Nightly Recharge™- and Sleep Plus Stages™-funksjonene, som byr på en enkel måte å se hvordan kroppen restituerer etter trening og stress, slik at du kan ta optimale valg i dagen som ligger foran deg.

Med ytelsestestene for løping og sykling kan du teste ytelse og tilpasse puls-, hastighets- og effektsoner til deg personlig. Restitusjonstest for ben finner ut om benene dine er klare for trening med høy intensitet. Vi må heller ikke glemme smartklokkefunksjonene som værvarsel, telefonvarsler og musikkontroll. Med Polar Grit X Pro kan du dra dit hjertet vil.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom nye funksjoner og forbedringer.

Få fullt utbytte av Grit X Pro

Du kan bruke klokken slik den leveres, men for å få hele Polar-opplevelsen, må du koble klokken til Polar Flow, vår kostnadsfrie app og nettjeneste.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din, og del prestasjonene med alle vennene dine. I Flow-appen kan du også se hvordan du har sovet og hvor aktiv du har vært i løpet av dagen.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap. For å hjelpe deg med langvarig oppfølging har vi samlet alle testdata på ett sted i Polar Flow-nettjenesten. På Tester-siden kan du se alle tester du har gjennomført, og sammenligne resultatene. Du kan se fremgang over tid, og det er enkelt å legge merke til endringer i ytelse.

Du finner alt dette på flow.polar.com.