Tilbake samme rute

Naviger til startpunktet for økten via ruten du kom. Veiledningen på skjermen sørger for at du holdrer rett kurs og veileder deg hele veien tilbake. Tilbake samme rute er nyttig når du vil velge en trygg og kjent rute tilbake til startpunktet.

Bruk Tilbake samme rute

1. Trykk på TILBAKE for å sette økten på pause, og trykk på LYS-knappen for å åpne hurtigmenyen.
  2. Velg Tilbake til start, deretter Gå tilbake via samme rute.

Følg veiledningen på skjermen tilbake til startpunktet for økten. På skjermen får du se distansen startpunktet for økten via ruten du kom.

Zoom

Zoom inn eller ut på ruten. Trykk på OK og velg Zoom inn/ut, og bruk deretter +- og -knappene for å justere rutevisningen.