Håndledsbaseret pulsmåling

Dit ur måler din puls fra håndleddet med sensorfusionsteknologien Polar Precision Prime™. Denne nye pulsinnovation kombinerer optisk pulsmåling med hudkontaktmåling, hvormed evt. forstyrrelser af pulssignalet udelukkes. Den måler din puls nøjagtigt, selv i de mest krævende forhold og træningspas.

Selvom der er mange subjektive spor på, hvordan din krop reagerer under træning (opfattet anstrengelse, vejrtrækning, fysiske fornemmelser), er ingen af dem så pålidelig som pulsmåling. Den er objektiv og påvirkes både af interne og eksterne faktorer – hvilket betyder, at du får en pålidelig måling af din fysiske tilstand.

Hav uret på, når du måler puls fra dit håndled

Sørg for, at du har uret korrekt på, så din håndledsbaserede puls kan registreres præcist under træning (og når du bruger funktionen stabil pulsmåling):

  • Hav dit ur på oven på håndleddet, mindst en fingerbredde over håndrodsknoglen (se billedet herunder).
  • Stram remmen godt om håndleddet. Sensoren på bagsiden skal være i konstant berøring med din hud, og uret må ikke kunne bevæge sig på din arm. Du kan let kontrollere, om remmen er for løs, ved at skubbe den forsigtigt op og ned ad din arm og sørge for, at sensoren ikke løfter sig fra din hud. Når du skubber remmen op, bør du ikke kunne se LED-lyset fra sensoren.
  • For at få den mest nøjagtig pulsmåling anbefaler vi, at du har dit ur på i nogle minutter, inden du begynder pulsmålingen. Det er også en god idé at opvarme huden, hvis dine hænder og din hud nemt bliver kolde. Få blodomløbet i gang, inden du starter dit træningspas!

Hvis du har tatoveringer på huden af dit håndled, skal du undgå at placere sensoren direkte på dem, da de kan forhindre nøjagtige målinger.

I sportsgrene, hvor det er mere udfordrende at holde sensoren stille på dit håndled, eller hvor du har tryk eller bevægelse i musklerne eller senerne nær sensoren, anbefaler vi at bruge en Polar pulsmåler med en bryststrop, hvis du ønsker at få suveræn nøjagtighed under din træning. Dit ur er kompatibelt med Bluetooth®-pulsmålere, som Polar H10. Polar H10-pulsmåleren reagerer bedre, når pulsen stiger eller falder hurtigt, så den er også perfekt til intervaltræning med hurtige sprint.

For at bevare den bedst mulige ydeevne af den håndledsbaserede pulsmåling skal du holde dit ur rent og undgå ridser. Efter et svedigt træningspas anbefaler vi, at du vasker uret under rindende vand med en mild sæbeopløsning. Tør den derefter med et blødt håndklæde. Lad den tørre helt, inden du oplader den.

Hav uret på uden at måle puls fra dit håndled

Løsn armbåndet en smule, så det sidder mere behageligt og lader din hud ånde. Bær uret, ligesom du ville bære et normalt ur.

Ind imellem er det bedst at lade dit håndled få lidt luft, især hvis du har følsom hud. Tag dit ur af og genoplad det. På denne måde kan både din hud og dit ur få lidt hvile og være klar til din næste træningsbegivenhed.