Tekniske specifikationer

Grit X Pro

Batteritype: 346 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Driftstid:

Batteriets levetid op til 40 timer i træningstilstand (GPS og håndledsbaseret puls) eller op til 7 dage i urtilstand med kontinuerlig pulsmåling. Forskellige strømspare-indstillinger er tilgængelige.

De forskellige strømspare-indstillinger giver dig helt op til 100 timer i træningstilstand.

Driftstemperatur: -20 °C til +50 °C. Temperaturer under -10 °C kan påvirke batteritiden og batteriets ydeevne.
Urmaterialer:

Black DLC

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA, diamantagtig kulstofbelægning

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Nordic Copper

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Arctic Gold

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Titan

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Titanium, PMMA

Sort-Rød urrem: Perforeret læder (vegetabilsk garvet)

Sort urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Kabelmaterialer: MESSING, PA66+PA6, PC, TPE, KULSTOFSTÅL, NYLON
Nøjagtighed af ur: Bedre end ± 0,5 sekunder / dag ved 25 °C / 77 °F temperatur
GNSS-nøjagtighed:

Gns. rutenøjagtighed: 5 m

Nøjagtighed af distance: +-2 %

Disse værdier kan opnås under satellitforhold i åbne områder, når der ikke er nogen bygninger eller træer, der blokerer satellitvisningen. Disse værdier kan også opnås i bymæssige områder eller skovområder, men de kan til tider variere.

Højdeopløsning: 1 m
Op-/nedstigningsopløsning: 5 m
Maks. højde: 9000 m / 29525 ft
Prøvefrekvens: 1 s
Pulsmålingsinterval: 15-240 slag i minuttet
Interval for visning af aktuel hastighed:

0-399 km/t 247,9 mph

(0-36 km/t eller 0-22,5 mph (når der måles hastighed med Polar skosensor)

Vandtæthed: 100 m (egnet til svømning)
Hukommelseskapacitet: Op til 90 timers træning med GPS og puls afhængigt af dine sprogindstillinger.
Display Farvet touchskærm, der altid er tændt. Størrelse 1,2", opløsning 240 x 240. Linse i safirglas med anti-fingeraftryksbelægning.
Maksimal effekt 5 mW
Frekvens 2,402 - 2,480 GHz

Bruger trådløs Bluetooth®-teknologi.

Den optiske pulssensor-fusionsteknologi Polar Precision Prime bruger en meget lille, sikker mængde elektrisk strøm på huden til at måle kontakten af enheden til dit håndled for at forbedre nøjagtigheden.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows- eller Mac-operativsystem og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan haves på under svømning. De er dog ikke dykkeinstrumenter. Tryk ikke på enhedens knapper, mens du er under vand, for at bevare vandtætheden.

Polar-enheder med håndledsbaseret pulsmåling er velegnet til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, når du svømmer. I vores tests har vi dog fundet ud af, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urindustrien angives vandtæthed normalt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme angivelsessystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Enhver Polar-enhed, der har angivelse af vandtæthed, er testet inden levering for at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire kategorier efter deres vandtæthed. Se bag på Polar-produktet for at finde kategorien af vandtæthed, og sammenlign den med nedenstående oversigt. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder andre producenters produkter.

Når der udføres aktivitet under vandet, er det dynamiske tryk, der skabes af bevægelserne i vandet, større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, bliver det udsat for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen ilttank)
SCUBA-dykning
(med ilttank)
Egenskaber for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med en højtryksvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Egnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.