Du er her: Vigtige oplysninger > Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer

Grit X Pro

Batteritype: 346 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Driftstid:

Batteriets levetid op til 40 timer i træningstilstand (GPS og håndledsbaseret puls) eller op til 7 dage i urtilstand med kontinuerlig pulsmåling. Forskellige strømspare-indstillinger er tilgængelige.

De forskellige strømspare-indstillinger giver dig helt op til 100 timer i træningstilstand.

Driftstemperatur: -20 °C til +50 °C. Temperaturer under -10 °C kan påvirke batteritiden og batteriets ydeevne.
Urmaterialer:

Black DLC

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA, diamantagtig kulstofbelægning

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Nordic Copper

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Arctic Gold

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Rustfrit stål, PMMA

Urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Titan

Enhed: Linse i safirglas, PA12+30GF, TPE, Titanium, PMMA

Sort-Rød urrem: Perforeret læder (vegetabilsk garvet)

Sort urrem: FKM

Spænde: Rustfrit stål

Kabelmaterialer: MESSING, PA66+PA6, PC, TPE, KULSTOFSTÅL, NYLON
Nøjagtighed af ur: Bedre end ± 0,5 sekunder / dag ved 25 °C / 77 °F temperatur
GNSS-nøjagtighed:

Gns. rutenøjagtighed: 5 m

Nøjagtighed af distance: +-2 %

Disse værdier kan opnås under satellitforhold i åbne områder, når der ikke er nogen bygninger eller træer, der blokerer satellitvisningen. Disse værdier kan også opnås i bymæssige områder eller skovområder, men de kan til tider variere.

Højdeopløsning: 1 m
Op-/nedstigningsopløsning: 5 m
Maks. højde: 9000 m / 29525 ft
Prøvefrekvens: 1 s
Pulsmålingsinterval: 15-240 slag i minuttet
Interval for visning af aktuel hastighed:

0-399 km/t 247,9 mph

(0-36 km/t eller 0-22,5 mph (når der måles hastighed med Polar skosensor)

Vandtæthed: 100 m (egnet til svømning)
Hukommelseskapacitet: Op til 90 timers træning med GPS og puls afhængigt af dine sprogindstillinger.
Display Farvet touchskærm, der altid er tændt. Størrelse 1,2", opløsning 240 x 240. Linse i safirglas med anti-fingeraftryksbelægning.
Maksimal effekt 5 mW
Frekvens 2,402 - 2,480 GHz

Bruger trådløs Bluetooth®-teknologi.

Den optiske pulssensor-fusionsteknologi Polar Precision Prime bruger en meget lille, sikker mængde elektrisk strøm på huden til at måle kontakten af enheden til dit håndled for at forbedre nøjagtigheden.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows eller Mac og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Se de seneste kompatibilitetsoplysninger fra support.polar.com.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan bæres under svømning. De er dog ikke dykkerinstrumenter. For at bevare vandtætheden må du ikke trykke på enhedens knapper under vand.

Polar-enheder med håndledsbaseret pulsmåling er velegnede til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, mens du svømmer. I vores test har vi dog opdaget, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urbranchen angives vandtæthed generelt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme indikationssystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Hver Polar-enhed med angivelse af vandtæthed bliver testet inden leveringen til at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire forskellige kategorier efter deres vandtæthed. Kontrollér bagsiden af dit Polar-produkt for vandtæthedskategorien, og sammenlign den med diagrammet herunder. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder for produkter fra andre producenter.

Når der udføres aktiviteter under vandet, bliver det dynamiske tryk skabt ved bevægelserne i vand større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, udsættes det for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Karakteristika for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med trykvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Velegnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.