Polar Flow webbtjänst

I Polar Flow webbtjänst kan du planera och analysera din träning i detalj och lära dig mer om din prestanda. Du kan även dela höjdpunkterna av din träning med dina vänner i Flow-communityn, anmäla dig till klasser på ditt gym och få personliga träningsprogram inför en löptävling.

Polar Flow webbtjänst visar även uppfyllandet av ditt dagliga aktivitetsmål i procent och detaljerna för din aktivitet samt hjälper dig att förstå hur dina dagliga vanor och val påverkar din hälsa och ditt välbefinnande.

Du kan Ställ in din OH1 med din dator på flow.polar.com/start. Där får du vägledning att ladda ner och installera FlowSync-programmet för synkronisering av data mellan din OH1 och webbtjänsten och för att skapa ett användarkonto för webbtjänsten. Om du gjorde inställningen med en mobil enhet och Flow-appen, kan du logga in på Flow webbtjänst med inloggningsuppgifterna som du skapade vid inställningen.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du och dina vänner har haft för er den senaste tiden. Se de senaste träningspassen och aktivitetssummeringarna, dela dina bästa prestationer, kommentera och gilla dina vänners aktiviteter.

Utforska

I Utforska kan du leta på kartan och se andra användares delade träningspass med ruttinformation. Du kan också återuppleva andra personers träningsrutter och se träningspassets höjdpunkter.

Dagbok

I Dagbok kan du se din dagliga aktivitet, din sömn, dina planerade träningspass (träningsmål) samt en översikt över tidigare träningsresultat.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter.

Träningsrapporterna är ett behändigt sätt att följa upp din träningsutveckling över tid. I vecko-, månads- och årsrapporter kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

Med hjälp av aktivitetsrapporterna kan du följa upp den långsiktiga trenden för din dagliga aktivitet. Du kan välja att visa antingen dagliga, veckovisa eller månatliga rapporter. I aktivitetsrapporten kan du även se dina bästa dagar beträffaden daglig aktivitet, steg, kalorier och sömn för den valda tidsperioden.

Löpindexrapporten är ett verktyg som hjälper dig att övervaka din långsidiga löpindexutveckling och beräkna din framgång i till exempel ett 10-kilometerslopp eller ett halvmaraton.

Community

I Flow-grupper, Klubbar och Tävlingar hittar du andra idrottare som tränar inför samma tävling eller på samma gym som du tränar på. Dessutom kan du skapa en egen grupp för personer som du vill träna med. Du kan dela dina övningar och träningstips, kommentera andra medlemmars träningsresultat samt vara en del av Polar-communityn. I Flow-klubbar kan du visa klasscheman och anmäla dig till klasser. Gå med och få motivation från dina sociala träningscommunityn!

Program

Polars löpprogram är anpassat för dina mål och baseras på Polars pulszoner med hänsyn till dina personliga attribut och din träningsbakgrund. Programmet är intelligent och anpassar sig med tiden baserat på din utveckling. Polars löparprogram är tillgängliga för 5 km, 10 km, halvmaraton och maratontävlingar, och består av 2–5 träningspass per vecka, beroende på programmet. Det är superenkelt!

Support och mer information om hur du använder Flow webbtjänsten finns på support.polar.com/en/support/flow.