Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

OH1

Käyttöaika: Enintään 12 tuntia yhtäjaksoista harjoittelua
Akkutyyppi: 45 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Muistin kapasiteetti: Enintään 200 tuntia harjoittelua
Käyttölämpötila: -10 °C ... +50 °C
OH1-sensorin materiaalit: ABS, ABS + GF, PMMA, SUS 316 (ruostumaton teräs)
Käsivarsihihnan materiaalit: SUS 304 (ruostumaton teräs), PA-pinnoitteella, polyesteri-elastaani (sisäpuoli: kloropreenikumi), polyesteri, PA
USB-sovittimen materiaalit: PC+ABS, SUS 301 (ruostumaton teräs) kullattu
Vesitiiviys: 30 m (soveltuu kylpemiseen ja uimiseen)

Käyttää langatonta Bluetooth®-tekniikkaa.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac OS X -käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

FlowSync on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Tietokoneen käyttöjärjestelmä 32-bittinen 64-bittinen
Windows XP X
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
Mac OS X 10.9   X
Mac OS X 10.10   X
Mac OS X 10.11   X
Mac OS X 10.12   X

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet iPhone 4S ja myöhemmät
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 4.3 tai myöhempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Polar H10 and Polar OH1 -sykesensorit ovat yhteensopiva Android 4.4:n ja sitä uudempien versioiden sekä iPhone 4S:n ja sitä uudempien laitteiden kanssa.

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529-standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria tuotteen takakannesta ja vertaa sitä seuraavaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva vedessä liikkumisen aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintä Roiskevesi,
hiki, sade jne.
Kylpeminen ja uiminen Pintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7 OK - - - Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8 OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vedenkestävä 100 metriin OK OK OK - Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.