Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Paristot ja akut

Akku

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

OH1:n akun lataaminen

OH1-laitteessa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin akun kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun latausliittimet ovat märät.

Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-sovittimen avulla tietokoneesi USB-portista. Voit ladata akun myös seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-sovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc" ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-sovitinta (merkintä "LPS", "Limited Power Supply" tai "UL listed").

Varmista ennen lataamista, että OH1:n USB-portin tai -sovittimen liittimissä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Voit ladata OH1:n liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida laitteen FlowSync-ohjelmalla.

1. Aseta sensori USB-sovittimeen linssi ylöspäin niin, että sensorin ja USB-sovittimen liittimet ovat vastakkain (kuva 1).
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin tai USB-seinäpistokkeeseen (kuva 2).