Tilkobling

Slik kobler du en mobil enhet til OH1

Hvis du utførte konfigurasjonen av OH1 med en mobil enhet, som forklart i kapittelet Konfigurasjon av OH1, er OH1 allerede koblet til den mobile enheten din.

Hvis du utførte oppsettet med en datamaskin og du vil bruke OH1 sammen med Polar Flow-appen, må du utføre én treningsøkt med OH1 som en uavhengig treningsenhet før den kan kobles til Flow-appen. Se detaljerte instruksjoner nedenfor.

Kontroller følgende før tilkobling:

• Du har en Polar-konto og Flow-appen.
  • Bluetooth er aktivert på den mobile enheten din, og flymodus er deaktivert.
  • Du har gjennomført minst én treningsøkt med OH1 som uavhengig treningsenhet. Gå til Start en treningsøkt for detaljert informasjon.

Når alle kriteriene ovenfor er oppfylt:

1. Logg deg på Flow-appen med Polar-kontoen din.
  2. Trykk på knappen på OH1 til LED-lyset slås på, og slipp knappen. OH1 er nå på.
  3. Flow-appen ber deg automatisk om å koble til OH1 hvis enheten er innenfor Bluetooth-rekkevidde.

OH1 synkroniseres automatisk med Flow-appen hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Når du synkroniserer OH1 med Flow-appen, synkroniseres treningsdataene dine også automatisk med Flow-nettjenesten via en Internett-tilkobling.

Koble OH1 til en Polar-klokke

Trykk på knappen på OH1 til LED-lyset slås på, og slipp knappen. OH1 er nå på.

Gå til brukerhåndboken for Polar-klokken din på support.polar.com for spesifikke tilkoblingsinstruksjoner.

Koble OH1 til Polar Beat

1. Last ned Polar Beat til den mobile enheten din fra App Store® eller Google PlayTM.
  2. Kontroller at Bluetooth er aktivert på den mobile enheten din, og at flymodus er deaktivert.
  3. Åpne Polar Beat på den mobile enheten og logg deg på med Polar-kontoen din, som du opprettet under konfigurasjonen av OH1, eller opprett en ny konto hvis du ikke har noen konto.
  4. Trykk på knappen på OH1 til LED-lyset slås på, og slipp knappen. OH1 er nå på.
  5. Gå til Innstillinger > Pulssensor i Beat, og trykk på Koble til ved siden av OH1 under Funnet sensor.