Brukerhåndbok for Polar OH1

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye OH1. Gå til support.polar.com/en/OH1 for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål om OH1.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar OH1!

Polar OH1 er en kompakt optisk pulssensor som måler pulsen fra armen eller tinningen din. Den er allsidig og er et veldig godt alternativ til pulsmåling med pulsbelte eller pulsmåling fra håndleddet. Med Polar OH1 kan du underveis i treningen følge pulsen din på en sportsklokke, smartklokke og i Polar Beat eller andre treningsapper via Bluetooth. Samtidig kan pulsen overføres til apparater med ANT+. Polar OH1 har integrert minne slik at du kan starte treningen din kun ved bruk av OH1, for så å overføre treningsdataene dine til mobiltelefonen etter treningen. Den leveres med et komfortabelt maskinvaskbart armbånd, samt en klemme for svømmebrillestropp (i Polar OH1 + produktpakningen).

Den kan også brukes sammen med Polar Club, Polar GoFit og Polar Team-appen.

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av OH1.

Last ned Polar Flow-appen eller Polar Beat fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser OH1 med én av appene etter treningen, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din.

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via mobilappene. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultatene dine. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap. Du finner alt dette på flow.polar.com.