Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar OH1

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye OH1. Gå til support.polar.com/en/OH1 for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål om OH1.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar OH1! Polar OH1 er en optisk pulssensor som du har på deg rundt underarmen eller overarmen. Den kan brukes som en uavhengig treningsenhet som registrerer og lagrer data, eller som en pulssensor sammen med en Polar-klokke. Når du bruker enheten som en pulssensor, sender OH1 pulsdata til Polar-klokken din.

OH1 er kompatibel med Polar-klokker som bruker Bluetooth-teknologi samt med Polar Beat-appen. Den kan også brukes sammen med Polar Club, Polar GoFit og Polar Team-appen. I tillegg er den kompatibel med iOS- og Android-enheter som har støtte for standard Bluetooth-pulsprofil.

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av OH1

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser OH1 med Flow-appen etter treningen, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din.

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen din, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultatene. Fortell alle vennene dine om fremgangen din, finn nye treningskompiser og få motivasjon fra de sosiale treningsfellesskapene dine. Du finner alt dette på flow.polar.com.