Synchroniseren

Je kunt gegevens van je OH1 via de Bluetooth-verbinding overdragen naar de Polar Flow app. Je kunt je OH1 ook synchroniseren met de Polar Flow webservice met behulp van een USB-poort en de FlowSync software. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je OH1 en de Flow app moet je een Polar account hebben. Als je gegevens van je OH1 rechtstreeks wilt synchroniseren met de webservice, heb je daarnaast ook de FlowSync software nodig. Als je je OH1 hebt geconfigureerd, heb je een Polar account gemaakt. Als je je OH1 hebt geconfigureerd met een computer, heb je de FlowSync software op je computer.

Vergeet niet te synchroniseren en je gegevens bijgewerkt te houden tussen je OH1, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met Flow mobiele app

Controleer het volgende voordat je gaat synchroniseren:

• Je beschikt over een Polar account en de Flow app.
  • Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat en de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Je hebt je OH1 gekoppeld met je mobiel. Zie Koppelen voor meer informatie.

Je gegevens synchroniseren:

1. Meld je met je Polar account aan bij de Flow app.
  2. Houd de knop op de OH1 ingedrukt tot de led wordt ingeschakeld. De OH1 is nu ingeschakeld.
  3. Je OH1 wordt automatisch gesynchroniseerd met de Flow app als je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is.

Je OH1 wordt automatisch gesynchroniseerd met de Flow app nadat je een trainingssessie hebt voltooid en je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Wanneer de OH1 wordt gesynchroniseerd met de Flow app, worden je trainingsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te kunnen synchroniseren, heb je de FlowSync software nodig. Ga vóór het synchroniseren naar flow.polar.com/start en download en installeer deze software.

1. Plaats de sensor met de lens naar boven gericht in de USB-adapter, zodat de contactpunten op de sensor en de USB-adapter elkaar raken.
  2. Sluit de USB-adapter aan op de USB-poort van je computer. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  3. Het venster FlowSync wordt geopend op je computer en het synchroniseren start.
  4. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je de OH1 op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden eventuele gewijzigde instellingen gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start je FlowSync met het pictogram op je bureaublad (Windows) of in de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als er een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je OH1 op je computer is aangesloten, druk je op de knop synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je OH1 over te dragen.

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de FlowSync software.