Koppelen

Een mobiel apparaat koppelen met je OH1

Als je de configuratie voor je OH1 hebt uitgevoerd met een mobiel apparaat zoals beschreven in het hoofdstuk Je OH1 configureren, is je OH1 al gekoppeld met je mobiele apparaat.

Als je de configuratie hebt uitgevoerd met een computer en je de OH1 wilt gebruiken in combinatie met de Polar Flow app, moet je één trainingssessie uitvoeren met de OH1 als onafhankelijk trainingsapparaat voordat je hem kunt koppelen met de Flow app. Raadpleeg de instructies hieronder.

Voordat je gaat koppelen, moet je voor het volgende zorgen:

• Je beschikt over een Polar account en de Flow app.
  • Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat en de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Je hebt ten minste één trainingssessie uitgevoerd met de OH1 als autonoom trainingsapparaat. Zie Start een trainingssessie voor meer informatie.

Zodra aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan:

1. Meld je aan bij de Flow app met je Polar account.
  2. Houd de knop op de OH1 ingedrukt tot de led wordt ingeschakeld. De OH1 is nu ingeschakeld.
  3. De Flow app vraagt je automatisch je OH1 te koppelen als deze zich binnen het Bluetooth-bereik bevindt.

Je OH1 wordt automatisch gesynchroniseerd met de Flow app als je telefoon binnen het bereik van Bluetooth is. Wanneer de OH1 wordt gesynchroniseerd met de Flow app, worden je trainingsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

De OH1 koppelen met een Polar polsunit

Houd de knop op de OH1 ingedrukt tot de led wordt ingeschakeld. De OH1 is nu ingeschakeld.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je Polar polsunit op support.polar.com voor specifieke instructies voor het koppelen.

De OH1 koppelen met Polar Beat

1. Download Polar Beat van de App Store® of Google PlayTM naar je mobiele apparaat.
  2. Controleer of Bluetooth op je mobiele apparaat is ingeschakeld en of de vliegmodus is uitgeschakeld.
  3. Open de Polar Beat op je mobiele apparaat en meld je aan met de Polar account die je hebt gemaakt tijdens het configureren van je OH1, of maak zo nodig een nieuwe account.
  4. Houd de knop op de OH1 ingedrukt tot de led wordt ingeschakeld. De OH1 is nu ingeschakeld.
  5. Ga in Beat naar Instellingen > Hartslagsensor en tik op Koppelen naast je OH1, onder Gevonden sensor.