Je bent hier:Aan de slag > Inleiding

Gebruiksaanwijzing Polar OH1

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe OH1. Op support.polar.com/en/OH1 vind je video-instructies en veelgestelde vragen over je OH1.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar OH1! De Polar OH1 is een optische hartslagsensor die je om je onder- of bovenarm draagt. De Polar OH1 kan worden gebruikt als een autonoom trainingsapparaat dat gegevens registreert en opslaat, of als een hartslagsensor in combinatie met een Polar polsunit. Bij gebruik als hartslagsensor stuurt de OH1 gegevens over je hartslag naar je Polar polsunit.

De OH1 is compatibel met Polar polsunits met Bluetooth en met de Polar Beat app. Je kunt hem ook gebruiken in combinatie met Polar Club, Polar GoFit en de Polar Team app. Bovendien is de OH1 compatibel met iOS- en Android-apparaten die het standaard Bluetooth hartslagprofiel ondersteunen.

Connecteer met het Polar ecosysteem en haal alles uit je OH1

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je OH1 na de training met de Flow app en krijg een direct overzicht van en feedback over je trainingsresultaten en je prestaties.

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, vind medesporters en laat je motiveren via je social trainingcommunity's. Dit vind je allemaal op polar.com/flow.