Gebruiksaanwijzing Polar OH1

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe OH1. Op support.polar.com/en/OH1 vind je videotutorials en veelgestelde vragen over de OH1.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar OH1!

De Polar OH1 is een compacte en veelzijdige optische hartslagsensor, die je hartslag op verschillende manieren kan meten; via een armband om je arm of via een clip op je zwembril. Deze veelzijdige sensor is een uitstekend alternatief voor hartslagmeting via een borstband of horloges met optische hartslagmeting. De Polar OH1 zendt je realtime hartslag naar je sporthorloge, smartwatch of naar Polar Beat of andere trainingsapps via Bluetooth en tegelijkertijd naar ANT+ apparaten. De Polar OH1 heeft een intern geheugen, zodat je met alleen je OH1 kunt trainen en je mobiele telefoon thuis kunt laten. Na je training synchroniseer je de trainingsgegevens naar je telefoon. De hartslagsensor wordt geleverd met een comfortabele armband die je kunt wassen in de wasmachine en een clip die je kunt bevestigen aan je zwembril (in Polar OH1+ productset).

Je kunt je sensor ook gebruiken in combinatie met Polar Club, Polar GoFit en de Polar Team app.

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je OH1

Download de Polar Flow app of Polar Beat van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je OH1 na de training met een van de apps en krijg een direct overzicht en feedback van je trainingsresultaten en je prestaties.

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de mobiele apps naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunity's. Dit vind je allemaal op polar.com.flow.