Du er her:Vigtige oplysninger > Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer

OH1

Driftstid: Op til 12 timers stabil træning
Batteritype: 45 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Hukommelseskapacitet: Op til 200 timers træning
Driftstemperatur: -10 °C til +50 °C / 14 °F til 122 °F
OH1-sensormaterialer: ABS, ABS+GF, PMMA, SUS 316 (Rustfrit stål)
Armbåndmaterialer: Sort armbånd: 53% nylon, 27% elastan, 20% polyester. Gråt, orange og turkisfarvet armbånd. 70,5% polyester, 29,5% elastan.
USB-adaptermaterialer: PC+ABS, SUS 301 (Rustfrit stål) Guldpletteret
Vandtæthed: 30 m (egnet til badning og svømning)

Bruger trådlø Bluetooth® og ANT+™ teknologi.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows eller Mac og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

FlowSync er kompatibel med følgende operativsystemer:

Computer operativsystem 32-bit 64-bit
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
OS X 10.9   X
OS X 10.10   X
OS X 10.11   X
macOS 10.12   X
macOS 10.13   X
macOS 10.14   X

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS 11 mobile enheder og nyere
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 5 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

Polar-produkters vandtæthed

De fleste Polar-produkter kan bæres under svømning. De er dog ikke dykkerinstrumenter. For at bevare vandtætheden må du ikke trykke på enhedens knapper under vand. Når du måler pulsen i vand med en GymLink-kompatibel Polar-enhed og pulsmåler, kan du opleve interferens af følgende årsager:

• Bassinvand med et højt klorindhold samt havvand er meget ledende. Pulsmålerens elektroder kan kortslutte og forhindre, at EKG-signalerne bliver registreret af pulsmåleren.
  • Hvis du springer ned i vand eller foretager anstrengende muskelbevægelser under konkurrencesvømning, forskydes sensoren muligvis på din krop, hvor der ikke registreres EKG-signaler.
  • EKG-signalstyrken er individuel og kan variere alt efter personens vævssammensætning. Der opstår hyppigere problemer, når der måles puls i vand.

Polar-enheder med håndledsbaseret pulsmåling er velegnede til svømning og badning. De indsamler også dine aktivitetsdata fra dine håndledsbevægelser, mens du svømmer. I vores test har vi dog opdaget, at den håndledsbaserede pulsmåling ikke virker optimalt i vand, så vi kan ikke anbefale håndledsbaseret pulsmåling til svømning.

I urbranchen angives vandtæthed generelt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af denne dybde. Polar bruger det samme indikationssystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Hver Polar-enhed med angivelse af vandtæthed bliver testet inden leveringen til at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire forskellige kategorier efter deres vandtæthed. Kontrollér bagsiden af dit Polar-produkt for vandtæthedskategorien, og sammenlign den med diagrammet herunder. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder for produkter fra andre producenter.

Når der udføres aktiviteter under vandet, bliver det dynamiske tryk skabt ved bevægelserne i vand større end det statiske tryk. Dette betyder, at når produktet bevæges under vand, udsættes det for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Mærkning på bagsiden af produktetVandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømningFridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Karakteristika for vandtæthed
Vandtæt IPX7OK---Må ikke vaskes med trykvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Velegnet til svømning
OKOK--Minimum for badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meterOKOKOK-Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning.
Referencestandard: ISO22810.