Du er her:Vigtige oplysninger > Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer

OH1

Driftstid: Op til 12 timers stabil træning
Batteritype: 45 mAh Li-pol genopladeligt batteri
Hukommelseskapacitet: Op til 200 timers træning
Driftstemperatur: -10 °C til +50 °C / 14 °F til 122 °F
OH1-sensormaterialer: ABS, ABS+GF, PMMA, SUS 316 (Rustfrit stål)
Armbåndsmaterialer: SUS 304 (Rustfrit stål) PA-belagt, polyester-elastan (indvendigt: chloropren-gummi), polyester, PA
USB-adaptermaterialer: PC+ABS, SUS 301 (Rustfrit stål) guldpletteret
Vandtæthed: 30 m (egnet til badning og svømning)

Bruger trådløs Bluetooth®-teknologi.

Polar FlowSync Software

For at bruge FlowSync software skal du bruge en computer med operativsystemet Microsoft Windows eller Mac OS X og en internetforbindelse samt en ledig USB-port.

FlowSync er kompatibel med følgende operativsystemer:

Computer operativsystem 32-bit 64-bit
Windows XP X
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
Mac OS X 10.9   X
Mac OS X 10.10   X
Mac OS X 10.11   X
Mac OS X 10.12   X

Kompatibilitet med Polar Flow-mobilapp

Polar-enheder virker med de fleste moderne smartphones. Her er mindstekravene:

• iOS mobile enheder iPhone 4S og nyere
  • Android mobile enheder med Bluetooth 4.0-kapabilitet og Android 4.3 eller nyere (se alle telefonspecifikationer fra din telefons producent)

Polar H10 og Polar OH1 pulsmålere er kompatible med Android 4.4 eller nyere og iPhone 4S eller nyere.

Der er en masse variation mellem, hvordan forskellige Android-enheder håndterer de teknologier, der bruges i vores produkter og tjenester, som f.eks. Bluetooth Low Energy (BLE) og forskellige standarder og protokoller. På grund af dette varierer kompatibiliteten mellem telefonproducenter, og desværre kan Polar ikke garantere, at alle funktioner kan bruges med alle enheder.

Polar-produkters vandtæthed

I urindustrien indikeres vandtæthed generelt som meter, hvilket betyder det statiske vandtryk af den pågældende dybde. Polar bruger det samme indikationssystem. Polar-produkters vandtæthed er testet i overensstemmelse med den internationale standard ISO 22810 eller IEC60529. Enhver Polar-enhed, der har en angivelse af vandtæthed, er testet inden leveringen for at modstå vandtryk.

Polar-produkter er opdelt i fire kategorier efter deres vandtæthed. Se bag på Polar-produktet for at finde kategorien af vandtæthed, og sammenlign den med nedenstående oversigt. Bemærk, at disse definitioner ikke nødvendigvis gælder andre producenters produkter.

Når du udfører aktiviteter under vand, er det dynamiske tryk genereret ved bevægelserne i vandet større end det statiske tryk. Dette betyder, at bevægelser under vand udsætter det for et større tryk, end hvis produktet blev holdt stille.

Markering på bagsiden af produktet Vandsprøjt,
sved, regndråber osv.
Badning og svømning Fridykning med snorkel
(ingen lufttanke)
SCUBA-dykning
(med lufttanke)
Egenskaber for vandtæthed
Vandtæt IPX7 OK - - - Må ikke vaskes med en højtryksvasker.
Beskyttet mod sprøjt, regndråber osv.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt IPX8 OK OK - - Minimum til badning og svømning.
Referencestandard: IEC60529.
Vandtæt
Vandtæt 20/30/50 meter
Egnet til svømning
OK OK - - Minimum til badning og svømning.
Referencestandard: ISO22810.
Vandtæt 100 meter OK OK OK - Til hyppig brug i vand, men ikke SCUBA-dykning
Referencestandard: ISO22810.