Webservicen Polar Flow

I webservicen Polar Flow kan du planlægge og analysere din træning detaljeret og lære mere om din præstation. Du kan også dele højdepunkterne af din træning med dine venner i Flow-fællesskabet, melde dig til dit centers hold og få et personligt træningsprogram til en løbebegivenhed.

Webservicen Polar Flow viser også din procentvise udførelse af dit daglige aktivitetsmål og de detaljerede oplysninger om din aktivitet, og den hjælper dig med at forstå, hvordan dine daglige vaner og valg påvirker dit velvære.

Du kan Opsætning af din OH1 med din computer på flow.polar.com/start. Der får du vejledning til at downloade og installere FlowSync-softwaren til at synkronisere data mellem din OH1 og webservicen og til at oprette en brugerkonto til webservicen. Hvis du udførte opsætningen med en mobil enhed og Flow-appen, kan du logge ind på Flow-webservicen med de brugeroplysninger, du oprettede i opsætningen.

Nyheder

I Nyheder kan du se, hvad du og dine venner har lavet på det seneste. Se de nyeste træningspas og aktivitetsopsummeringer, del dine bedste præstationer, kommentér og "synes om" dine venners aktiviteter.

Fællesskab

I Fællesskab kan du gennemse kortet og se andre brugeres delte træningspas med ruteinformation. Du kan også genopleve andre personers ruter, og se hvor højdepunkterne er foregået.

Dagbog

I Dagbog kan du se din daglige aktivitet, din søvn, dine planlagte træningspas (træningsmål) og gennemse tidligere træningsresultater.

Udvikling

I Udvikling kan du følge din udvikling med rapporter.

Træningsrapporter er en praktisk måde at følge din udvikling på under træning gennem længere perioder. I uge-, måneds- og årsrapporter kan du vælge sportsgrenen til rapporten. I en brugertilpasset periode kan du både vælge perioden og sportsgrenen. Vælg tidsperioden og sportsgrenen til rapporten fra rullelisterne, og tryk på hjulikonet for at vælge de ønskede data i rapportgrafen.

Ved hjælp af aktivitetsrapporterne kan du følge den langsigtede tendens af din daglige aktivitet. Du kan vælge enten at se daglige, ugentlige eller månedlige rapporter. I aktivitetsrapporten kan du også se dine bedste dage vedrørende daglig aktivitet, skridt, kalorier og søvn fra din valgte tidsperiode.

Running Index-rapporten er et værktøj, der hjælper dig med at overvåge din langsigtede Running Index-udvikling og estimere, hvor godt du f.eks. løber et 10 km løb eller et halvmaraton.

Fællesskab

I Flow Grupper, Klubber og Begivenheder kan du finde andre træningsudøvere, som træner til den samme begivenhed eller i det samme motionscenter som dig. Eller du kan oprette din egen gruppe for de personer, du vil træne med. Du kan dele dine træningspas og træningstips, kommentere andre medlemmers træningsresultater og være en del af Polar Fællesskabet. I Flow Klubber kan du se holdskemaer og melde dig til hold. Vær med og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber!

Programmer

Polar Running Program er skræddersyet til dit mål, baseret på Polar pulszoner, og der tages hensyn til dine personlige egenskaber og din træningsbaggrund. Programmet er intelligent, og det tilpasses undervejs baseret på din udvikling. Polar Running Programmer er tilgængelige for 5 km, 10 km, halvmaraton- og maratonbegivenheder, og de består af to til fem løbetræningspas pr. uge afhængigt af programmet. Det er utroligt simpelt!

Gå ind på support.polar.com/en/support/flow for support og flere oplysninger om brug af webservicen Polar Flow.