Ön itt van: Első lépések > Bevezetés

Polar Loop 2 Felhasználói kézikönyv

Bevezetés

Köszönjük, hogy megvásárolta az új és tökéletesített Polar Loop 2-t!

Ez a felhasználói kézikönyv segít elkezdeni a munkát az új barátjával. A videós útmutató és a kézikönyv legfrissebb változatának megtekintéséhez, látogassa meg a következő címet: support.polar.com/en/support/Loop2.

Áttekintés

Polar Loop 2

A Polar Loop 2 nyomon követi aktivitását – minden lépést és ugrást a nap folyamán - és megmutatja, hogy mindezek mennyire jót tesznek Önnek. Megjutalmazza Önt, ha eleget tett az aznapi elvárásoknak, vagy megmozgatja, hogy tovább folytassa ha van még egy kis hiányossága a napi aktivitási cél eléréséhez.

USB Kábel

A termék csomagjában mellékelt USB kábel található. Használja a kábelt az akkumulátor feltöltésére, valamint a Polar Loop 2 eszköze és a Flow Web Service közti adatszinkronizálásra a FlowSync szoftveren keresztül.

Polar Flow app

Tekintse át tevékenységi és edzési adatait egy szemvillanás alatt A Flow app vezeték nélkül szinkronizálja tevékenységi és edzési adatait Polar Flow Web Service-be. Szerezze be az App StoreSM vagy Google PlayTMáruházakból.

Polar FlowSync Szoftver

A Polar FlowSync szinkronizálja adatait a számítógépén a Polar Loop 2 készülék és a Polar Flow Web Service között. A Polar Loop 2 használatának megkezdéséhez, valamint a FlowSync szoftver letöltéséhez és telepítéséhez nyissa meg a flow.polar.com/start weboldalt.

Polar Flow Web Service

Kövesse napi eredményeit, kérjen útmutatást, és nézze meg napi tevékenységeinek és elért edzési eredményeinek részletes elemzését. Elért eredményeit mutassa meg az összes barátjának. Ezeket az információkat a flow.polar.com weboldalon is elolvashatja.

Mi van a dobozban?

A doboz tartalma
  1. Polar Loop 2

  2. Csat rugós rudakkal (a Polar Loop 2-höz csatlakoztatva)

  3. Csat-szerszám

  4. Tartalék rugós rúd

  5. USB Kábel

  6. Útmutató kezdőknek - mérőeszközzel

Ez az Ön Polar Loop 2 készüléke

Polar Loop 2 alkatrészek
  1. Kijelző

  2. Érintőgomb

  3. Csat

  4. USB csatlakozó