Meny

Service och reparationer

Vår kundtjänst kan hjälpa dig om din Polar-produkt behöver servas eller repareras. Kontrollera först om du kan felsöka problemet med hjälp av våra supportsidor. Du kan även kontakta vår kundtjänst, som kan försöka hjälpa dig att lösa problemet.

Support och reparationer utförs för produkter i rullgardinsmenyn. Om produkten inte finns med i listan har support upphört.

Garantireparationer

Observera att garantiservice endast utförs av Polar Product Service Center. Registrera din servicebegäran på nätet och skicka din Polar-enhet direkt till Product Service Center.

Polar garantiinformation – Gäller garantin fortfarande?

Reparationer och service efter garantiperioden

Service efter garantiperioden utförs av Polar Product Service Center. Se listan med rekommenderade priser på service för olika typer av reparationer som inte omfattas av eventuell garanti.

Anvisningar vid batteribyte (Polar-produkter med utbytbart batteri)

Konsumenter

Har du problem med din enhet? En programvaruuppdatering eller en reservdel kanske löser det och i sådana fall behöver du inte skicka in din enhet för reparation. Därför ber vi dig att fylla i en servicebegäran innan du skickar din enhet till oss.

Servicebegäran för konsumenter

Återförsäljare och auktoriserade serviceställen

Vänligen använd serviceregistreringen för återförsäljare. Om du inte har ett konto, kan du skapa ett genom att klicka på knappen Skapa nytt konto nedan.

Obs! För att kunna utnyttja förmånerna för återförsäljare, ska du alltid använda den webbaserade registreringstjänsten för återförsäljare.

Registrering för återförsäljare Skapa nytt konto (bara för återförsäljare)

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.