Du är här: Inställningar > Uppdatering av mjukvara

Uppdatering av mjukvara

Du kan själv uppdatera mjukvaran i din Polar Loop 2. Varje gång en ny mjukvaruversion finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig när du ansluter Polar Loop 2 till datorn. Uppdateringar av mjukvaran laddas ner via FlowSync. Även Polar Flow mobilapp meddelar dig när en ny mjukvaruversion finns tillgänglig, men uppateringen kan inte göras via mobilappen.

Mjukvaran uppdateras för att vidareutveckla och förbättra funktionerna i Polar Loop 2. De kan omfatta förbättringar av befintliga funktioner, helt nya funktioner och buggfixar.

För att uppdatera mjukvaran måste du ha:

• Ett konto på Flow webbtjänst (Polar-konto)
  • Installerat FlowSync-programmet i din dator
  • Registrerat din Polar Loop 2 i Flow webbtjänst

Så här uppdaterar du mjukvaran:

1. Anslut din Polar Loop 2 till datorn med USB-kabeln.
  2. FlowSync börjar synkronisera dina data.
  3. Efter synkroniseringen uppmanas du att uppdatera mjukvaran.
  4. Välj Ja. Ny mjukvara har installerats (det kan ta lite tid), och Polar Loop 2 startar om.

Du kommer inte att förlora lagrad data när du uppdaterar mjukvaran: Innan uppdateringen startar synkroniseras all lagrad information från din Polar Loop 2 till Flow webbtjänst.