Du är här: Polar Flow > Polar Flow mobilapp

Polar Flow mobilapp

Med Polar Flow mobilapp kan du följa och analysera dina aktivitetsdata fortlöpande och få dina data synkroniserade trådlöst från din Polar Loop 2 till Polar Flow webbtjänst.

Med Polar Flow-appen kan du se en omedelbar visuell tolkning av din aktivitet och träningsdata när du vill.

Få detaljer om dygnets aktiviteter. Se vad som saknas för att nå ditt dagliga mål och hur du kan nå det. Se antal steg, tillryggalagd sträcka, förbrukade kalorier och sovtid. Få inaktivitetsvarning när det är dags att röra på sig.

Om du har använt en pulssensor i dina träningspass, så kan du också få mer detaljerad information om dina träningsresultat när du är i gång. Välj bara det träningspass du vill undersöka, så ser du pulskurvan med max- och snittpuls, kaloriförbrukning samt fettprocent för förbrukade kalorier. Du kan också kontrollera hur mycket tid som ägnats åt fettförbränning och konditionsförbättringszoner, och läsa mer om träningseffekt. Funktionen Träningseffekt ger motiverande feedback om ditt träningspass och berättar om effekterna av träningen. Observera: Träningseffekt är endast tillgänglig om ditt träningspass varade i mer än tio minuter i en pulszon som är högre än 50% av din maxpuls.

För att börja använda Flow-appen, ladda ner den från App Store eller Google Play till din mobil.

För support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen, gå till support.polar.com/en/support/Flow_app.

Innan en ny mobil enhet (smartphone, surfplatta) tas i bruk, måste den paras ihop med din Polar Loop 2. Se Hämta Polar Flow mobilapp för mer information.

Observera: För att använda Polar Loop 2 med Polar Flow mobilapp måste du först konfigurera produkten via en dator. Se Komma igång för mer information om konfiguration av produkten.