V650:n synkronointi ei ole toiminut Windows 10:een päivittämisen jälkeen

Tee seuraavat vaiheet ja noudata ohjeita tarkasti.

1. Sulje Polar FlowSync -ohjelma.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Sovellukset ja ominaisuudet TAI Asetukset > Sovellukset ja ominaisuudet (riippuen siitä, mitä Windows 10:n versiota käytät) ja etsi luettelosta Bonjour. Napsauta kohtaa, etsi Poista asennus -painike ja napsauta sitä.
  3. Etsi sitten luettelosta Polar FlowSync ja poista sen asennus.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.
  5. Kun Windows on käynnistynyt, asenna Polar FlowSync uudelleen koneelle: Miten Polar FlowSync asennetaan Windows-tietokoneeseen?
  6. Kun Polar FlowSync on asennettu ja käynnissä, synkronoi V650 näiden ohjeiden mukaan: Miten V650 synkronoidaan Flow-verkkopalvelun kanssa (Windows)?