Polar ProTrainer 5 ja ProTrainer 5 Equine -ohjelman ilmainen lataus

Polar ProTrainer 5 on erillinen harjoitustulosten analysointiohjelma Windows PC:lle. Voit käyttää sitä Polar-sykemittarisi kanssa. ProTrainer 5 -ohjelma mahdollistaa harjoitusten suunnittelun ja tallennuksen. Sen avulla voit palata harjotiuksiin, analysoida tuloksia, luoda raportteja ja saada yktisyiskohtaista tietoa suorituksistasi. Ohjelman toiminnot riippuvat käytössäsi olevasta Polar-sykemittarista.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset Polar ProTrainer 5 ja Polar ProTrainer 5 Equine edition -ohjelmien käyttämiseksi

• Windows® XP / Vista / 7 / 8 (voidaan asentaa myös Windows 10:een, mutta täyttä tukea tälle ei ole saatavilla)
  • IrDA tuettu ulkoinen tai sisäinen infrapunaportti
  • 50 MB kovalevytilaa

Polar ProTrainer 5

ILMAINEN LATAUS
Koko: 27,8 Mt

Polar ProTrainer 5 Equine edition

ILMAINEN LATAUS
Koko: 24,4 Mt

Polar ProTrainer 5 -ohjelmaa ei tueta Mac tai Linux -käyttöjärjestelmissä.

Polar-sykemittarit, joita voit käyttää ProTrainer 5 -ohjelmassa

• Polar CS600X
  • Polar RS800CX

Ohjelma toimii myös näiden vanhempien tuotteiden kanssa, joille ei enää tarjota tuotetukea:

• Polar CS400
  • Polar CS600
  • Polar RS800
  • Polar AXN500
  • Polar AXN700
  • Polar RS400
  • Polar S410
  • Polar S510 / S520
  • Polar S610 / S610i
  • Polar S710 / S710i / S720i
  • Polar S625X
  • Polar S725 / S725X
  • Polar S810 / S810i
  • Polar Team System​