Polar WebLink -ohjelma

Polar WebLink on ohjelma, jonka avulla voit siirtää tietoa Polar-tuotteista polarpersonaltrainer.com-palveluun tarkempaa analysointia ja tallennusta varten.

Riippuen Polar-tuotteestasi, tiedot siirretään joko SonicLink-äänitiedonsiirrolla tai infrapunalla.
Tietojen siirtämiseksi täytyy tietokoneessasi olla Windows 7 (32/64-bittinen), Windows 8 (32/64-bittinen) tai Windows 10 (32/64-bittinen).
Varmista ennen asennusta, että olet päivittänyt Microsoftin huoltopaketin (Service Pack).

WebLinkin käyttöä Mac-käyttöjärjestelmässä ei tueta.

Polar WebLink on yhteensopiva seuraavien Polar-tuotteiden kanssa:
CS600X
RS800CX

Polar WebLink toimii myös seuraavien vanhempien Polar tuotteiden kanssa, joiden tuotetuki ei ole enää voimassa: CS200, CS300, CS400, CS600, F6, F7, F11, F55, RS200, RS400, RS800, RS800sd ja RS800G3.

Seuraa näitä ohjeita:

1. Ensin sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi polarpersonaltrainer.com-palveluun, jotta voit siirtää sinne tietoja.

2. Asenna viimeisin Polar WebLink -ohjelma.

Julkaisu pvm: 23.7.2018
Versio: 2.5.1.
Koko: 7.2 Mb

3. Tuplaklikkaa WebLink-kuvaketta tietokoneesi näytöltä avataksesi ohjelman.
4. Anna polarpersonalrrainer.com-palvelun käyttäjätunnus ja salasana Settings (Asetukset) -sivulla.
5. Valitse Wrist unit -kohtaan käytössäsi oleva Polar-tuotemalli.
Voit tarkistaa mallin tuotteen takakannesta.
6. Valitse Communication port -kohdasta tiedonsiirtotapa, jota Polar-tuotteesi käyttää.
7. Tallenna asetukset klikkaamalla näkymän OK-painiketta.
8. Paina "Continue"-painiketta ja aseta Polar-tuotteesi tiedonsiirtotilaan. Tiedostot lähetetään automaattisesti nettipalveluun.
9. Kun tiedot on siirretty, ohjelma kertoo montako uutta harjoitusta tallennettiin nettipalvelun harjoituspäiväkirjaasi.
Harjoitus tallennetaan vain kerran polarpersonaltrainer.com päiväkirjaasi.
10. Klikkaa "Go to Web" -painiketta siirtyäksesi polarpersonaltrainer.com-palveluun katsomaan harjoituksiasi.

Löydät perusteellisemmat ohjeet Polar WebLink -ohjelman Help–toiminnosta.
Siirtääksesi harjoituksia SonicLink -äänitiedonsiirrolla täytyy sinulla olla äänikortti ja mikrofoni.
Infrapunatiedonsiirtoon tarvitset IrDA-portin tai ulkoisen IrDA-lukijan.
Kirjautuaksesi polarpersonaltrainer.com-palveluun, tarvitset verkkoyhteyden ja selaimen.