Polar ProTrainer 5 -ohjelman päivitys

Päivittääksesi Polar ProTrainer 5 -ohjelman, valitse ohjelmasta Ohje → Tarkista päivitykset.
Jos automaattisen päivittäjän kanssa on ongelmia, voit päivittää ohjelman manuaalisesti noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Sulje Polar ProTrainer 5 -ohjelma.
2. Lataa ja tallenna update.zip-tiedosto väliaikaisesti tietokoneellesi.
Julkaisupäivä: 6.9.2016 Koko: noin 17 MB
3. Avaa zip-tiedosto tuplaklikkaamalla.
4. Kun zip-tiedosto on auki, valitse kaikki tiedostot ja pura ne Polar ProTrainerin asennuskansioon.
Oletussijainti on C:\Program Files\Polar\ProTrainer
Tarkistaaksesi asennuskansion sijainnin:

• Klikkaa hiiren oikealla Polar ProTrainer -kuvaketta tietkoneesi työpöydältä ja valitse Ominaisuudet.

• Klikkaa Pikakuvake-välilehdeltä Etsi kohde/Tiedostosijainti-painiketta. Näet asennuskansion sijainnin osoitekentästä.

5. Käynnistä Polar ProTrainer 5 -ohjelma työpöydän kuvakkeesta.
6. Tarkista ohjelman versionumero valitsemalla Ohje → Tietoja, varmistaaksesi päivityksen onnistuneen.

Polar ProTrainer 5 -ohjelman veloituksetonta 30 päivän tutustumispakettia ei voi päivittää.